- 5 Aralık 2010
- 752
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 780322
Arkadaşlar inanın pazartesiyi bekleyemedim hep içimde bir kıpırtı oldu ve yaptım testi Heralde yanlış çıkma ihtimali yoktur eşimi bekliyorum sağlık ocakları öğlene kadar açıkmış kan testide yaptırcam bugun çok şaşkınım heycanlıyım. Rabbim herkese tattırsın :)
Eki Görüntüle 780322
Arkadaşlar inanın pazartesiyi bekleyemedim hep içimde bir kıpırtı oldu ve yaptım testi Heralde yanlış çıkma ihtimali yoktur eşimi bekliyorum sağlık ocakları öğlene kadar açıkmış kan testide yaptırcam bugun çok şaşkınım heycanlıyım. Rabbim herkese tattırsın :)
canım benim daha 5 gün varken test yaptım ve pozitif çıktı
amin cnm inşallah cümlemizinkini sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin rabbim kucağımıza. bu ikili tarama testinde hemşireler bebeğin çok güzel dediler :) sanırım bana benziyo :) kafası burnu aynı bana benziyo diyorum eşime de kızıyo kendisi :) asıl bana benziyo diye anlayacağınız biz başladık bana benziyo kavgalarına :)
hayırlısıyla doğsunda canım kaderi güzel olsun. benim bu gebelikte iştahım çok açık öbüründe zorla yiyordum neden bilmiyorum. şuan mide bulantım yok benim 1 hafta sonra başlar Allahın izniyle. günler geçecek mi karnım büyüyecekmi diyordum eskisinde ama şuan yaşasaydı 7 aylık olacaktı. şimdi hiç takmıyorum günler birşekilde geçer Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
maşallah canım çok sevindim hayırlısı olsun. allah bizlere de nasip etsin inşallah. benim bu ay da olmadı kimyasal da olmadı hakkımızda hayırlısı....Eki Görüntüle 780322
ben tatildeydim canım bugün geldim marmaristen baya hamiş haberleri var maşallah burda ayakları uğurlu gelir inşallah. bende kırmızıları gördüm adetimi 2 gün geçti test yaptım negatifti adet olacağımı anladım zaten akşamına adet oldum zaten ben erteledim hamişliği biraz kilo vermek istiyorum vücut hamile kıvamına geldi artı...merhaba kızlar nerdesiniz.........sayfamız kimsesiz kalmış ben malum eylül ayını beklıyorum.....sizde ne var ne yok....anne adayımız andean, hamiş adayımız nesli, selishm,ayela vs .........hadi bakalım herkes buraya hanımlarrrrrrr iiiiiinnnnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşş bu sayfaya giren zaman geciren herkes hamiş haberini duyurur allahım aminnnnnnn
Bugun 39. Gun kizlar 3 gun once negatifti idrar testim.hicbir belirti yok.bisey varmidir aaa
canım ıdrar testı yerıne kanda baktırsan bukadar stres yapmassın hem cıkmassada en azından adetını beklersın streste cok etkılıyo tüp sonrası bıraz gecıkebılıyor adetlerama ınsallah vardır bebiş bence kanda baktır hem kafan hem psık
olojın duzelsın[/QUO
Canim bence de tupten sonraki gecikme.4gundur izinde tatildeyim.ptesiye kadar gelmezse tahlil yaptiririm
evet inş müjdeli haberlerinizi duyarız!!!
ben tatildeydim canım bugün geldim marmaristen baya hamiş haberleri var maşallah burda ayakları uğurlu gelir inşallah. bende kırmızıları gördüm adetimi 2 gün geçti test yaptım negatifti adet olacağımı anladım zaten akşamına adet oldum zaten ben erteledim hamişliği biraz kilo vermek istiyorum vücut hamile kıvamına geldi artı...
selam canım hoşbulduk biraz kafamı dinledim adet olmama rağmen girdim denize vallahi sizlerde durumlar nasıl? hamile olan yokmu aranızda meltem ayela nerdeler herkesin hamişliği eylüle mi kaldı.canııım hoşgeldin valla özledim seni,bir kaç kez de sordum burda demek tatildeydin ne güzel tekrar hoşgeldin
selam canım hoşbulduk biraz kafamı dinledim adet olmama rağmen girdim denize vallahi sizlerde durumlar nasıl? hamile olan yokmu aranızda meltem ayela nerdeler herkesin hamişliği eylüle mi kaldı.
canım bence doktora gitmelisin kesin net olarak ne olduğunu anlamak için hamile olsaydın mutlaka testte çıkardı. adet olmyaşının sebebi kist falan olmasın canım genelde burda okuyorum adet olmayıp gidiyorlar kist çıkabiliyor bazısında ihmal etme bir kontrol ettir kendini canım.amaaaan ayın 6 sı yni kan tahlili negatifti yzacaktım işte:44:
iyiyim cnm sen nasılsın? seninki de temiz çıkar cnm inşallah içini ferah tut sen :) burun kemiğini de gördük ense kalınlığını da herşey iyi çıktı çok şükür. hamileliğim geçen haftaya kadar berbattı ama bu hafta yaşanılabilir bir hamişlik geçiriyorum diyebilirim :) arada gene çıkartıyorum ama şükür ballı sütümü de içebiliyorum :) 1.5 aydır süt içemiyordum tiksindiğimden :)