How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En erken hamilelik belirtileri

kizlar slm,ekim 2 beklenen adet gunum yumurtlama gunumden beri feci kasik agrilari oldu,gogusler sis ve uzeri mavi damarlarla harita gibi sabahlari mide bulantisiyla uyandim tam yumurtlama gunu ve bigun oncesi korunmasiz beraberlik ama simdi pecetede pembe akinti gordum bu ne olaki n#olur cvp verin.:14:

kizlar slm,ekim 2 beklenen adet gunum yumurtlama gunumden beri feci kasik agrilari oldu,gogusler sis ve uzeri mavi damarlarla harita gibi sabahlari mide bulantisiyla uyandim tam yumurtlama gunu ve bigun oncesi korunmasiz beraberlik ama simdi pecetede pembe akinti gordum bu ne olaki n#olur cvp verin.:14:

valla canim ben hamile kaldigimda yumurtlamadan sonraki 5. gunden itibaren goguslerim damarlanmisti ve gogus agrilarim coktu. genelde adetten once agrir ama adet olacagim gun gecerdi goguslerim ama hamile kalinca gecmedi. Benimkisi dusukle sonuclandi gerci ama olsun insallah hayirlisiyla hamilesindir :)

valla canim ben hamile kaldigimda yumurtlamadan sonraki 5. gunden itibaren goguslerim damarlanmisti ve gogus agrilarim coktu. genelde adetten once agrir ama adet olacagim gun gecerdi goguslerim ama hamile kalinca gecmedi. Benimkisi dusukle sonuclandi gerci ama olsun insallah hayirlisiyla hamilesindir :)

yrn3 cok tesekurler cevabin icin ben de regl mi yoksa tutunmami bu pembe akintiyi anlayamadim onun icin telas yaptim :18:

Kızlaaaaarrr... Aranızda hiç bir belirtisi olmadan hamile kaldığını öğrenen var mı?? benim adetime 9 gün var forumda yazan hiç bir belirti de yok bende.. Cok merak ediyoruz eşimde bende.. İnşallah benimledir meleğimmmm!!

kızlar merhaba bişi sorcam adedim iki gün gecikti ama adet belirtiler devam ediyor ve alt karnımda kramplar batmalar var hamile olma ihtimalim ne kadardır acaba :)

kızlar nolur yardım edin.bat 8 kasım.ancak 1 haftadır kusma şikayeti yaşıyorum.2 gün önce eşim akşam acile götürdü acaba bi şeymi oldu diye.orda bhcg de yaptılar.adetime 18 gün olduğu halde değerim 0,567 çıktı.Şİmdiye kadar yaptıklarımda hep 0,1 çıkardı.bu değer beni çok şaşırttı.Çok hafifte sağ kasığımda ağrı ve batma var.Acba bu değer reglime kadar artar mı? çok heyecanlıyım nolur yardım

kızlar nolur yardım edin.bat 8 kasım.ancak 1 haftadır kusma şikayeti yaşıyorum.2 gün önce eşim akşam acile götürdü acaba bi şeymi oldu diye.orda bhcg de yaptılar.adetime 18 gün olduğu halde değerim 0,567 çıktı.Şİmdiye kadar yaptıklarımda hep 0,1 çıkardı.bu değer beni çok şaşırttı.Çok hafifte sağ kasığımda ağrı ve batma var.Acba bu değer reglime kadar artar mı? çok heyecanlıyım nolur yardım

benim de 1.20 bu değer 3ün altındaysa virgülden sonraki değerin önemi var mı ki? o.567 ya da 0.1

kızlar adetime 3,5 gün var.geçtiğimiz 3gündür uyku halindeyim göğüslerim acıo.kasık ağrım yok.akıntımda hiç yok(normalde olurdu)böyle olupta hamile kaldığını öğrenen var mı,ben büyük olasıkla değilimdirde genede içimde bi kuşku var niyeyse bi sorayım dedim

Aranıza birkaçgün önce katıldım burada okuduklarım çok yardımcı oldunuz dualarınıza benide ekleyin inş hamileyimdir , adetim 4 gün geçti test yaptım ama yok çıktı geçen ayki adetimde 2 gün sürmüştü bu ay daha olmadım adet ama kasıklarımda ve belimde ağrı var bide karnımda ağrıyor sanki biraz sag tarafı biraz sol tarafı birde ilk defa ilişki sırasında sol yumurtalıgım ağrıdı acabai hamişmiyimki

Arkadaşlar hamilelik belirtilerini genel olarak biliyoruz ve bu belirtiler en erken adet gecikmesinden bile 1 ay sonra kendisini gösteriyor.Yani adete 1 hafta kala hamile kalınsa bile bu belirtiler genel olarak hissedilmiyor.Fakat ben bir hamilelik belirtisi olabilir mi diye hamile kalmış arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.Ben bir kez hamile kalmıştım ve kaldığım zaman rahimde titreşime benzer bir şeyler hissetmiştim.Ama çok hafif.Daha önceden böyle bir durumu hissetmemiştim açıkçası.Daha sonra düşük yaptım.Aradan bir kaç ay geçti ve yine aynı hissiyat oluştu.Bunun hamilelikle bir ilgisi var mı bilmiyorum.Yalnız bu ay sonunda eğer hamilelik oluşursa ciddi ciddi bunun bir belirti olabileceğini düşünmeye başlayacağım. Bu tür bir belirti hisseden var mı aranızda?(hamilelikle ilgisi olmayabilir tabi ki.Bu hususun belirti olup olmayacağını bilemediğimden hamile belirtisi olarak şimdiden algılanmamasını belirtmeliyim.) Allah tüm bebek isteyenlere yardımcı olsun..Sağlıklı,huzurlu,mutlu,uzun ömürlü bebeklere kavuşmalarını dilerim..

arkadaşlar herkese merhaba,ben şuan 9 haftalık hamileyim,herkes kendinde belirti arıyor ki bende öyle olucağını sanmıştım,gerçi beni kendimi dinlemeye pek vaktim olmadı karar verdiğimiz ay hamile kaldım ama genede belirti diye sayabileceğim tek şey kasık ağrısı oldu,ki oda adet gecikmesinden yaklaşık 1 hafta sonra başladı.. bide benim genelde adetim başlamadan önce kahve akıntılarım gelir sonra normal başlar,gene gelmeye başladı adet olucak gibi hafif sızıda tabi.. ben tamam bu ay yattı bu iş regl oluyorum derken 2 gün sonra reglim başlamadı akıntıda kesildi.. hiç böyle bişey olmadığında ben baya şüphelendim bide 2 gün üst üst rüyamda bebişi gördüm.. dedim bi test al yap ya, buarada reglime sanırım 4 gün vardı ve pembe çizgiyi gördüm:)allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhaba,

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza,benim ay'ın 18 adet tarihim ama 1 haftadır göğüslerim çok ağrıyor erken başladı damarları görünüyor.sol kasığımda ağrı var,birde adet sanısı gibi de oluyor arada çok merak ediyorum hamile miyim?dün idrar testi yaptım çıkmadı,çok çok merak ediyorum habire test yapasım geliyor sizin yorumlarınızı bekliyorum.banada dua edin lütfen

merhaba,

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza,benim ay'ın 18 adet tarihim ama 1 haftadır göğüslerim çok ağrıyor erken başladı damarları görünüyor.sol kasığımda ağrı var,birde adet sanısı gibi de oluyor arada çok merak ediyorum hamile miyim?dün idrar testi yaptım çıkmadı,çok çok merak ediyorum habire test yapasım geliyor sizin yorumlarınızı bekliyorum.banada dua edin lütfen

canım insallah hamilesindir,adetine 3 gün kalmıs benim 4gün vardı test yaptım cıktı,istersen yarın bidaha dene varsa çıkıyo..

bende iki belirti olmuştu.birincisi göbeğimin aşağı kısmında oluşan kahverengi çizgi,ikincisi göğüslerim büyümüştü.adet tarihime bi hafta on gün felan vardı sanırsam.adet olacakmışım gibi ağrı sızı da vardı ihtimal vermemiştim hamile olabileceğimee

bende iki belirti olmuştu.birincisi göbeğimin aşağı kısmında oluşan kahverengi çizgi,ikincisi göğüslerim büyümüştü.adet tarihime bi hafta on gün felan vardı sanırsam.adet olacakmışım gibi ağrı sızı da vardı ihtimal vermemiştim hamile olabileceğimee
benimde göbeğimde kahverengi çizgi var ve onun gibi birçok belirti , benim ilk gebeliğim üsdüne görme oldu 2ay anlamadım ozmanda göbekde çzigi ve göğüs rengi koyulaşmışdı üsdünde pütürcük olmuşdu , bakdıramıyorumda citürlü cesaret edmiyorm

Merhaba ark.ben ilk kez girdim bu siteye. benimde gogus uclarim koyulasti. ayrica asiri bel agrim kasik ayrim. 3gundur cok yorgun hissediyorum kendimi. adetime 3 gun var. test yaptirmak istemiyorum hemen. ayrica bende iltihap vardi. Antibiyotik kullanmistim bu ay.

Merhaba ark.ben ilk kez girdim bu siteye. benimde gogus uclarim koyulasti. ayrica asiri bel agrim kasik ayrim. 3gundur cok yorgun hissediyorum kendimi. adetime 3 gun var. test yaptirmak istemiyorum hemen. ayrica bende iltihap vardi. Antibiyotik kullanmistim bu ay.

Ben de gebeklikten supheleniyorum ama her ay belirti yasiyorum . Bi sorum olacak. Hamile olmadan once vucut hamilelige hazirlanir ve adet gecikmeleri yasanirmis.boyle bir sey duyan var mi olabilir mi?

kızlar benm de adetime 4 gün var. göğüslerime ara ara batma-sızı şeklinde bi his oluyor ve sağ yumurtalığımn orası ağrıo özellikle de sabahları.acaba hamile olabilir miyimm?? yarın dayanamayıp test yapıcam galibaaa ama çok korkuorum negatif çıkmasından :S allahımmmm inşlahh yaaa

Back