How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

En erken hamilelik belirtileri

arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum sürekli tansiyon düşüklüğüm baş dönmesi miğdem bulantım var halsizlik uyku karnımda garip batmalar var daha test yapmadım ama daha 15 ğün önce hasta oldum ve hap kullanıyorum acaba hamile olabilirmiyim biri bana ne olur yardım etsin vücüdumda garip bişeyler var...:(

Sağol canım peki akıntın azmıydı fazlamıydı?sanırım hamile olunca akıntı artıyormuş.

ben de şubatta hamile kalmıştım.ama karnımda kalp atışı durdu.almak zorunda kaldılar.(nisanda)o zamandan beri istiyorum ama olmuyor.bu ay 17 sinde adet olmam gerekirken 12 sinde kahverengi akıntım oldu.2-3 gün sürdü.ve 2 haftadır çok fazla akıntım vardı ama 2 gündür kesildi.hamile olabilir miyim kızlaaarrr????

arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum sürekli tansiyon düşüklüğüm baş dönmesi miğdem bulantım var halsizlik uyku karnımda garip batmalar var daha test yapmadım ama daha 15 ğün önce hasta oldum ve hap kullanıyorum acaba hamile olabilirmiyim biri bana ne olur yardım etsin vücüdumda garip bişeyler var...:(

canım benim belirtiler gebeliğe benziyor ama kesin tanı doktorda.bence biraz daha bekle ve test yap...

merhaba kızlar dün gebelik testi yapmıştım evde negatif çıkmıştı ama benim asıl adet günüm 18 aralık yarın tekrar evde test yapsam sonuç kesin belli olur mu yoksa bekleyip 18nde mi yapsam testi çok merak ediyorum

kızlarrrr nasılsınız adetime 2 gün kaldı nefes aldıkça karnıma ağrıyor sanki yanlarıma batıyor..kaburgalarımın altı falan ağrıyor nefes alınca ara sıra...sanki geriliyor içerde bi şeyler..diğer belirtiler var ama onlar psikolojik olabilr diye ciddiye almıyorum..sağ kasığımda arada batıyor..böle bişey yaşayan varmı aranızda???:18::18::18:

kızlarrrr nasılsınız adetime 2 gün kaldı nefes aldıkça karnıma ağrıyor sanki yanlarıma batıyor..kaburgalarımın altı falan ağrıyor nefes alınca ara sıra...sanki geriliyor içerde bi şeyler..diğer belirtiler var ama onlar psikolojik olabilr diye ciddiye almıyorum..sağ kasığımda arada batıyor..böle bişey yaşayan varmı aranızda???:18::18::18:

sürekli sol kasığımda kıpırtılar var ama benm ki tamamenn psikolojik sanırm nasıl bi psikoloji varsa bende maşşallahh sürekli bulantı baş dnmesii eşim isyanlarda artkk :))) herşey var bi bebiş yok umarım senin ki gerçek belirtilerdir canım senin pek süren kalmamış 2 gün sonra herşey belli olurr umarım bebişşşdirr :))

sürekli sol kasığımda kıpırtılar var ama benm ki tamamenn psikolojik sanırm nasıl bi psikoloji varsa bende maşşallahh sürekli bulantı baş dnmesii eşim isyanlarda artkk :))) herşey var bi bebiş yok umarım senin ki gerçek belirtilerdir canım senin pek süren kalmamış 2 gün sonra herşey belli olurr umarım bebişşşdirr :))

umarım öyledir cnm tamam diğer belirtiler pskolojiktir diyorum kendi kendime ama bu gün nefes alırken karnıma sanki bıçak batıyormuş hissi oldu bir kaç kere...pskolojim bunuda yapıyor olamaz heralde (:37:gerçi bellide olmaz dimi:37:) böyle bir hamilelik belirtisi varmı onuda bilmiyorum :1::1:

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

bunları başka bi siteden aldım ben bi kaç belirtiyi gösteriyorum ama hadi bakalım haktan hayırlısı olsun

slm kızlar 4,5 aylık hamileyim sol kasığıma akşamdan beri ağrı girdi ağrı geldiğindede bişeyler oluyo atıyo tepik gibi sizce bi sorun mu var ne bu bilen varsa cevap versin lütfen

mrb arkadaslar ben amerıkada yasıyorum.hemen kan tahlılı yaptırma ımkanım yok. benım adet gunum 4 gun gectı.adetımden 10 gun once başlayan belli şikayetlerım oldu.göğüslerim şişti ve 2 gün çok acıdı.şuan da şişlik devam edıyor.bel ağrısı.karın ağrısı ve sırt agrım var.kendımı cok yorgun ve uykusuz hıssedıyorum.ayrıca göğüsümdekı damarlar ve göğüs üzerindekı damarlar,kollarımdakı damarlar çok belirginleşti.ıdrarımda koyu ve kokuyor.göz bebeklerımde buyuk bununda belırtı oldugunu soyledıler ne kadar dogru bılmıyorum.test yaptım negatıf cıktı.bilgilendırırsenız sevınırım.tesekkur ederım

mrb arkadaslar ben amerıkada yasıyorum.hemen kan tahlılı yaptırma ımkanım yok. benım adet gunum 4 gun gectı.adetımden 10 gun once başlayan belli şikayetlerım oldu.göğüslerim şişti ve 2 gün çok acıdı.şuan da şişlik devam edıyor.bel ağrısı.karın ağrısı ve sırt agrım var.kendımı cok yorgun ve uykusuz hıssedıyorum.ayrıca göğüsümdekı damarlar ve göğüs üzerindekı damarlar,kollarımdakı damarlar çok belirginleşti.ıdrarımda koyu ve kokuyor.göz bebeklerımde buyuk bununda belırtı oldugunu soyledıler ne kadar dogru bılmıyorum.test yaptım negatıf cıktı.bilgilendırırsenız sevınırım.tesekkur ederım

canım belki geç döllenme falan olmustur bence tekrar yaptır beta hcg yaptır

ben dün ögrendim hamile oldugumu.biraz terslik oldu bende önce kan testi sonra idrar testi yaptım:) belirtilerim idrara sık cıkma ve koku, gaz ,gögüste şişlik ve en fazla yasadıgım kasıkta adet olucakmışım gibi batmalar ve agrı.

Rabbim bizede nasip eder inşallahh mide bulantısı ,baş dönmesi var , bacaklarım usul usul sızlıyor ama 5 gün var bata

en önemli hamilelik belirtisi adet gününüze 1 hafta kala adet oldum sanıp lavaboya gidersiniz fakat akıntıdır işte böle sizi kadırıorsa gebelik yüksek cünki bn 2 bebegimdede sürekli adet oldum sanıodum lavaboya giidiodum ama akıtı oluodu günüm gectimi kesin hamile oldmu anlıodum

uyku yorgunluk hissi ve sık idrar için lavaboya dönüosan büyük ihtimal gebesindir canım ama yiinede tahlilde bbelli olur tabi birde sürekli her ay düzenli adet olupta bu ay gectiyse daha yüksek gebelik ihtimali ama tabi bazen strestende insan adet geciktirebilio

kizlar slm,adetime ekim 2 beklenen adet gunum yumurtlama gunumden beri feci kasik agrilari oldu,gogusler sis ve uzeri mavi damarlarla harita gibi sabahlari mide bulantisiyla uyandim tam yumurtlama gunu ve bigun oncesi korunmasiz beraberlik ama simdi pecetede pembe akinti gordum bu ne olaki n#olur cvp verin.:14:

Back