How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

En erken hamilelik belirtileri

sadece ben yaşıyorum sanıyordum ama ne kadar çokmuşuz meğer bende aynen bazen bir kasılama bazem bir ağrı olunca takmamaya çalışıyorum ama

evet cerin cim o kesin güzelim hihoyyytbu seferde olmazsa bilemiyorum artıkın delikafadulden

senin kaçıncı ayın olucak mart benim ikinci deneme bu aydı olmadı bu ikinci deneme süresi.Bide sen ovulasyon testi alcan mı kıs ben duşunuyom hem ceylancımda tavsiye etti:uhm:

ya ama ben mart kedisi olamayabilirim doktorla daha konuşmadım çunku şu an hasta olduğum için baya bi ilaç antibiotik iğne falan kullanıyom ya onlar bitince bebiş çalışması yapim mi zararlı olur mu die sormam lasım eğer yok bu ay yapma derse öhüüü boşa geçen bi ayım olucakkk :(((((((((((((

cerin cim o testi düşünmüyorum hatta test düşünmüyorum bekliycem sadece.. bu bizim 13 ayımız olcak 13.deneme

iyiyim necla cım sağol cnm cerin cim hemen sor doktoruna bence geçirme bu ayı bebişe etkisi olmayacak ilaçlar versin

cerin cim o testi düşünmüyorum hatta test düşünmüyorum bekliycem sadece.. bu bizim 13 ayımız olcak 13.deneme

Ummahan tebrik ederim canım çok iyi düşünüyorsun boş yere doktora koşturup ilaçtı testi derken daha çok strese giriphormanal dengelerini bozuyorlar.HErşeyi zamana bırakıp sabırla beklemek en güzeli.:1hug:

ela_06 tatlım klomen kullanıyorum zaten ben yumurta oluşturucu ilşkilere girip sonucu bekliycem sadece 3 gün daha kullanıcam ilacımı tmm

İiyim bende canım. Sabah yazdım ama okumamuşsındır belki kanamam oldu biraz ama şimdi geçti. Sen ne iğnesi vuruluyodun canımcım

Kızlar selam hepinize ben geldim.
Zeynepcim geçmiş olsun tatlım, kendini yorma yat sen, aaaa hala bilgisayar başındasın yaaa, izin alıp gitsene evine kızımm.
Bugün hamiş çıkaramadınız mı hala:kızgın:

Elacım doğru söylüyorsun ama ya birşey varsa ve geç kalınmış olursa o zaman da keşke erkenden doktora gitseydim diye pişman olunursa

Back