• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Canım bende üstüne gördüm 2 aylık olmuştu benim bebiş hamileliğimi öğrendiğimde benim 4 gün normal kanamam olmuştu ondan anlayamadım hamile olabileceğimi tahmin bile etmemiştim canım :CüvCüv:

canım ya bu üstüne görme olayı çok değişik bi durum nası oluyo anlamadım artık kırmızıları görsek bile inanmıycaz he olaya bak sen iice manyak olcas desene lülülülülülükafamçokkarıştılaelaelaelaelae peki sen test yaptığında da negatif mi çıkmıştı ya çok değişik bi durum bu alla allaaaaaa

öncelikle herkese selamlar arkadaşlar,.bilmiyorum beni hatırlayacakmısınız,.bi ay öncesinde kürtaj oldum,.çok kötü günler geçirdim,.daha yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum,.ama ruh halim gayet iyi..tekrar aranızdayım,.herkesi öpüyoruma.s.a.s.

Kokos ndk cadi ndka.. zilli ndka... bukadar umutsuz konusma gelir yerim seni haa :oklava:
yee benii ye benii bebeğine vitamin olurummmkaydirigubbakcemile3
yok daha önce yazdıkalrınızdan yola çıktım inş. olur bu arada simenay bana dediysen adetim yeni bitti bunlar adetle birlikte olan şeylerdi
inşallah olacak gülüm benim...
ndkcım şimdi senin ne zaman adet olman lasım
valla bilmiyomki kuşumm, çatlatma iğnesinden sonra 14. günde olmam lazımm ama yumoşlarım naz yapıyoo büyüyemediler halaa..
simenayy derhal dr.gitttt

simenayyyyy canımm bencede hemen doktora gitt allah korusun yaaa:çok üzgünüm: acele ett

öncelikle herkese selamlar arkadaşlar,.bilmiyorum beni hatırlayacakmısınız,.bi ay öncesinde kürtaj oldum,.çok kötü günler geçirdim,.daha yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum,.ama ruh halim gayet iyi..tekrar aranızdayım,.herkesi öpüyoruma.s.a.s.

merhaba canım hoşgeldin çoookk çookk geçmiş olsun Allah bi daha böyle imtihanlar yaşatmasın sağlıklı sıhhatli güzel günler nasip etsin hem sana hem hepimizee ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın cnm :CüvCüv:

canımm hatırlamazmıyız hiççç, noldu neden kürtaj oldunn kıyamam gülüm yaaa ne oldu yaaaaaaaasenağlama

canım hoşgeldin aramıza hatırlamaz olurtmuyuz seni nezaman görsem ileti yazdım hiçbirine karşılık vermeyince iyicene bizleri bıraktın zannetmiştim canım benim meleğin tutunur inanıyorum ...Yeni tarihin ne **** koymuştum sana :1hug::1hug:a.s.

zeyno55 kızz hamiş oldun sesin soluğun çıkmıyo hain insan nası gidio bakim bebişkoo

Yavrum buralardayım ya. bir kaç gün inetrnete giremedim. Sabah yazdım canım bir iki damla kanamam oldu. Devamı gelmedi korktum biraz o yüzden deva ederse doktora gidecem. Sabah midem bulandı çıkartacaktım az daha. Sen nasılsın canım.

fatıma gözün aydın canımmmmm tebrik edrim

Saol canım, darısı tüm isteyenlerimize olsun inş.:Saruboceq:

Bence daha erken canım gitme hemen bekle zaten gitsende birdaha gün verecek kalp atışı duymak için 1-2 hafta sonra git

Bencede erken 5-6 haftalık olsun öyle giderim...

Kese için çok erken fatıma38 ama erken gidersen progestan verir doktor düşük içn ben hemen gitmiştim

Progestanı ne için veriyor ki. :uhm:

Back