• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Fatıma38 progestan düşük olmasın die koruyucu bi ilaç progestan hormonunu eksikligini ttamamlıomuş ben bi paket içtim 4+4 ken gittim ilaçlarıma başladım 5+5 ken kesemi gördüm 7+1 kalp atışlarını bence git erken gitmekte fayda var

Progestanı ne için veriyor ki. Yumurta çatlayıp çatlamadığına bakmak için veriliyor fatimaa

hımm anladım ah canım ya kıyamam nedenki? dr a koş kız hemen. benimde hiçbir belirtim yok demiştim ndk cım.

canımcımm, herkesde belirti olacak diye bişey yok ama genelde hamilelerin hemen hemen hepsinde belk ağrısı oluyorrr en büyük belirti bel ağrısıı ve regl gecikmesiyerimseniben

slm kızlarrr.. yaa ben 23yle 26sı arasında adet olucam ama hiç bir belirtim YOk.ne adet nede hamilelik..yaa herkesde olmaz hamilelik belirtisi diolar ama hiç bi belirtim YOk benimde..sanırım bu ayda tutmadıı.hi. umudum YOk.

slm kızlarrr.. yaa ben 23yle 26sı arasında adet olucam ama hiç bir belirtim YOk.ne adet nede hamilelik..yaa herkesde olmaz hamilelik belirtisi diolar ama hiç bi belirtim YOk benimde..sanırım bu ayda tutmadıı.hi. umudum YOk.

canım aynı durumdayız benimde tarihler aynı bende de hiçbir belirti yok ne bel ağrısı ne göğüs sinyali. bende sinirlendim demin. olmadı mı diye.

kızlar beni bugün bir karamsarlık aldı sanırım bu ayda tuturamadım sadece şiddetli kasık ağrısı bacak ve bel ağrısı . daha bir hafta var ama bide bugün başım çok ağrıyor offfffffffffffffff

Bende aynı sen gibi takmamaya çalışıyorum.acaba ondan mı diyorum bende ama bekleyip görücez.Bakalım.İnşlh hamileyizdir canım yaa.

hayalll benimde 23-26 arası ama ben sabırsızlanıyorum içim içim kıpır kıpır belirtim yokk

Back