• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

merhaba bende yeni katılanlardanım yazdıkalrınız çok hoştu bende 3,5 yıllık evliyim kısmetse artık bizde çocuk düşünüyoruz ama hiç doktora gitmedim ndk yazdığın beliritler bu ay sanki oldu gibi ama adette vardı bu arada halsizlik uyku mide ağrısı kasıkta batma adetle birlikte ishal ama yinede umutlanmıyorum havalarında etkisi var gibi

gülüm ben hamile diilim kiii:1no2: çok belirti oluyoo ama kullandığım iğnelere yoruyorum ben artıkk hep regl oluyom çünküü...

kan testinde dana gibi pozitifi görmeden inanmammmmmmmm:1no2: kaydirigubbakcemile3

yok daha önce yazdıkalrınızdan yola çıktım inş. olur bu arada simenay bana dediysen adetim yeni bitti bunlar adetle birlikte olan şeylerdi

Kızlar bu arada ben dün doktora gittim ya bana folik asitte vermedi sonradan aklıma geldi hiçbir şey vermedi unuttum sormayıda

Herkese merhaba. Fatima38 tebrik ederim canım. Allah bizlere de nasip etsin, bizim için dualarını eksik etme, bebişini buldun diye bizi unutma sakın :))
Kızlar benim moralim bozuk bugun, desteginize ihtiyacım var, 3 gün gecikti reglim, ilk defa oluyo böyle, tam kan testine gitmeye karar vermiştim ki, sabah kanama oldu, ama miktarı az ve kırmızı renk, ağrımda çok fazla değil, bu neki şimdi yaaa...? Ben yinede doktora gitmeye karar verdim, çok üzüldüm, sabahtan beri yüüzmden düşen bin parça, toplayamıyorum kendimi bir türlü...

Teşekkür ederim canım, Rabbim sizlerede nasip edecek inş. dua ediyorum sizler için:Saruboceq:

Üzülme canım ya, doktora git belki üstüne falan görüyorsundur:CüvCüv:

Back