En erken hamilelik belirtileri

gunaydınnnnn arkadaslar...internetımde sorun vardı...gıremıyordum....benım bu ay cok farklı gectı kızlar...yumurtlama gunumde bıle dogru duzgun akıntım olmadı..7 gunum kaldı akıntım daha yenı dun basladı...bu nedır anlamadım...ben bu ay adetıme 1 hafta kalamı yumurtluyorum anlamadım...aranızda bole olan varmı....yenı hamısler sız bole oldunuz muuuuuuu

saol canım benim, bende en kısa zamanda sizleri tebrik edicem inş.:CüvCüv:

Canım bende 9 haftalık hamileyim kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
Sen gittinmi doktora keseyi gördünmü inş. kalp atışlarını duyarsın ağlamıştım ben mütiş bir duygu:1hug:

Kızlar üstüne görünce kanama yine de çok olur mu, bi fikri olan var mı? Benim kanamam şiddetlendi, hemen doktora mı gitsem acaba?

asucum benim yumurtlama dönemimde akıntım oluodu hep ama ablamın hiççç akıntısı olmadı hatta ben dedim alla alal sen yumurtlamadınmı acaba bu ay felam ama hamiş çıktı hiç belli olmuo takılma akıntıya canım gün aşırı gün aşırı:)

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Malesef benim meleğim yok senağlama

Ceylancım kusura bakmaya ağlama kıyamam :1hug:
ÜZülme bak benimkide 14 ay sonra geldi annesine azmı alattı beni ama zamanı var canım inş. tez zamanda gelir senin ufaklıkta.Nekadar zamandır istiyorsunuz

merhaba kızlar nasılsınız? dün akşam test yaptım bildiğiniz üzere ama sonuş malesef hüsran ve iki saat sonra yine az bişey kırmızı geldi ?
ya acayip düzensizlik var bende ya anlamıyorum adam gibi adet olsam adetin bitiminde rahim filmi çekilip tedavi olcaz ama bakalım kısmet artık

tamam canım sagol....gerı sayıma basladım....bakalım artık hayırlısı...goguslerımde agrımaya basladı...hele bırı cok fena agrıyo.koltuk altımdan ıtıbaren...amannnnn benım butun belırtılerım fos cıkıyo ama beklıyecegızzzzzzz

Canım bende 9 haftalık hamileyim kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv:
Sen gittinmi doktora keseyi gördünmü inş. kalp atışlarını duyarsın ağlamıştım ben mütiş bir duygu:1hug:

İnan bilmiyordum canım kusura bakma, kucağınada alacaksın inş.:CüvCüv:
Ben doktora gitmedim haftaya gidicem inş. henüz 4 haftalık erken sanırım kese için...

günaydın kızlar nasılsınızz bakim? ben eh işte. 23-25 gibi adet olmam lazım ama hiçbi belirti yok kafaya takmamaya çalışıyorum acaba ondanmı?

merhaba arkadaşlarrr nasılsınız özlemacar'dan haber alan var mıı bugun kan testine gidicekti ay inşallah güzel haberle dönerr
Ceylancım ECRİN'den haberin varmı ben ne zamandır görmuyorum onu ya denk gelmiyorum yada ben kaç gundur hasta olduğum için pek giremiyodum

Kızlar üstüne görünce kanama yine de çok olur mu, bi fikri olan var mı? Benim kanamam şiddetlendi, hemen doktora mı gitsem acaba?

Canım bende üstüne gördüm 2 aylık olmuştu benim bebiş hamileliğimi öğrendiğimde benim 4 gün normal kanamam olmuştu ondan anlayamadım hamile olabileceğimi tahmin bile etmemiştim canım :CüvCüv:

Bence daha erken canım gitme hemen bekle zaten gitsende birdaha gün verecek kalp atışı duymak için 1-2 hafta sonra git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…