• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

kıs ben söledim ya sana bana inanmıyon mu yiğit ali eşşimin adı basıl unuturum

canım endişelenme keseni görmüştün demi sen , belki kese büyüdügü için olmuştur inş deevamı gelmes allah korusun düşük olsa sular seller gibi kanarsın ben öle olmuştum bi ıslaklıkla wc gitmiştim sonra su gibi kanamıştım korkma bu öle bişi degil içini ferah tut canım agrında yokmuş kesecigin büyüyodur o kadar çabuk büyüyolarki:)) :nazar:

Dün akşam gittim canım ilk defa, size keseyi gördüm müjdesi verecekken bu sabah kan geldi...

1 buçuk seneden beri bekliyorum belirti falan varmı hamileliğe işaret neler

canım kasıklarımda ağrılar var hele dün ayaktayken bir sancı girdi nefesimi kesti ara ara belim ağrıyor gögüslerimde hiçbir anormallik yok hsg çekildinmi peki 1.5 sene de neden aşılamaya geçmedi ki???Sorun ne acaba ??

tubacik aras iyi olsun bizi düşünmesi annesi düşünsün o yorulmasın yafrum..

anam ceylanımm bu tubikk arasa dicekti arkadaşlarına söle kızların karnına gelsinler diyeee:1shok: sölemedi heral kız bu zillii :1shok::1shok: unutturdu görüyonmuuuuu :mymeka:

arass yawyuu kuşummm sana sesleniyoyumm teyzemmm, bize bi güsellik yap ta söle şu arkadaşlarına be gelsinler bizedee hemii arasss, bu anandan hayır yok bize kaydirigubbakcemile3

evet yeganecim, teshis konuldu zaman gosterecek gerisini bakalim
ee guzel anne adayi, sende durumlar nedir bakalim..gobisine kocisine ii bakkk

bende durumlar agırlık var birab bulanyı başladı ve acayip gaz var yaaa göbişimde nokta kadar yafrum ama gaz fenaaakaydirigubbakcemile5

Zeyno55 Kütahyadan bir arkadaşım var 8 ayında onunda daha önce böyle oldu stres yorgunluktan olurmuş birde kabızlık varsa ıkınma

canım kasıklarımda ağrılar var hele dün ayaktayken bir sancı girdi nefesimi kesti ara ara belim ağrıyor gögüslerimde hiçbir anormallik yok hsg çekildinmi peki 1.5 sene de neden aşılamaya geçmedi ki???Sorun ne acaba ??

tedaviye yeni başladım daha bu ilk benimde kasık ve bel bölgemde feci bir ağrı var iğnenin etkisinden mi acaba

anam ceylanımm bu tubikk arasa dicekti arkadaşlarına söle kızların karnına gelsinler diyeee:1shok: sölemedi heral kız bu zillii :1shok::1shok: unutturdu görüyonmuuuuu :mymeka:

arass yawyuu kuşummm sana sesleniyoyumm teyzemmm, bize bi güsellik yap ta söle şu arkadaşlarına be gelsinler bizedee hemii arasss, bu anandan hayır yok bize kaydirigubbakcemile3

Aras kınalı kuzum teyzesinin gülü arkadaşlarına bir zahmet de ki;gelsinler Şeniz

Herkese merhaba. Fatima38 tebrik ederim canım. Allah bizlere de nasip etsin, bizim için dualarını eksik etme, bebişini buldun diye bizi unutma sakın :))
Kızlar benim moralim bozuk bugun, desteginize ihtiyacım var, 3 gün gecikti reglim, ilk defa oluyo böyle, tam kan testine gitmeye karar vermiştim ki, sabah kanama oldu, ama miktarı az ve kırmızı renk, ağrımda çok fazla değil, bu neki şimdi yaaa...? Ben yinede doktora gitmeye karar verdim, çok üzüldüm, sabahtan beri yüüzmden düşen bin parça, toplayamıyorum kendimi bir türlü...

yaww ne cok konusuyonuz haaa..arkami donuyom 5 sayfa atlamiss...Kiz ndkaa ben arasa soyluyorum oda diyoki..benim arkadaslarimda benim gibi nazli gelecekler biraz sabir diyo.. annesinden niye hayir yokmus :oklava: doverizz haa

merhaba bende yeni katılanlardanım yazdıkalrınız çok hoştu bende 3,5 yıllık evliyim kısmetse artık bizde çocuk düşünüyoruz ama hiç doktora gitmedim ndk yazdığın beliritler bu ay sanki oldu gibi ama adette vardı bu arada halsizlik uyku mide ağrısı kasıkta batma adetle birlikte ishal ama yinede umutlanmıyorum havalarında etkisi var gibi

tedaviye yeni başladım daha bu ilk benimde kasık ve bel bölgemde feci bir ağrı var iğnenin etkisinden mi acaba

canım benim ikimizde de aynı belirtiler var demekki iğneden iğne kasık ağrısı yaparmış ama üstünden bu kadar geçtikten sonra devam eder mi bilmiyorum CADIARZU

merhaba bende yeni katılanlardanım yazdıkalrınız çok hoştu bende 3,5 yıllık evliyim kısmetse artık bizde çocuk düşünüyoruz ama hiç doktora gitmedim ndk yazdığın beliritler bu ay sanki oldu gibi ama adette vardı bu arada halsizlik uyku mide ağrısı kasıkta batma adetle birlikte ishal ama yinede umutlanmıyorum havalarında etkisi var gibi

hoşgeldin aramıza

Herkese merhaba. Fatima38 tebrik ederim canım. Allah bizlere de nasip etsin, bizim için dualarını eksik etme, bebişini buldun diye bizi unutma sakın :))
Kızlar benim moralim bozuk bugun, desteginize ihtiyacım var, 3 gün gecikti reglim, ilk defa oluyo böyle, tam kan testine gitmeye karar vermiştim ki, sabah kanama oldu, ama miktarı az ve kırmızı renk, ağrımda çok fazla değil, bu neki şimdi yaaa...? Ben yinede doktora gitmeye karar verdim, çok üzüldüm, sabahtan beri yüüzmden düşen bin parça, toplayamıyorum kendimi bir türlü...

Canım stresten muhtemelen olabilir adet göreceksindir güniçersinde üzülme sağlıklı gelsinler melekler bence git dr.git kontrollerini ol..:1hug:

Back