• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

ndk görüşürüz bebiğim kendıne dıkkat ett Şeniz

ceyloşş fıstık hosgeldın
ayy lısteyı de kondurmuss vallaaa:1shok: sıra da bana gelmıs yarın ayyyy kaydirigubbakcemile

Kızlar yaa yaşlar 20-21 maşşallah bu yaşta bebek istiyosunuz tebrik ediyorum....
ben o yaşta akıl havada üniv.de ödev yapıyordum.... sonra iş bul çalış -evlen oldu...

siz ne zaman okulu bitirip koca buldunuz sonra da cocuk da istiyosunuz
valla ben geç kalmışım...
Kızım olursa uyarayım onu :)

ndk görüşürüz bebiğim kendıne dıkkat ett Şeniz

ceyloşş fıstık hosgeldın
ayy lısteyı de kondurmuss vallaaa:1shok: sıra da bana gelmıs yarın ayyyy kaydirigubbakcemile
canım hoşbulduk nasılsınız? evet sıra sende hayırlısı güzelim
Kızlar yaa yaşlar 20-21 maşşallah bu yaşta bebek istiyosunuz tebrik ediyorum....
ben o yaşta akıl havada üniv.de ödev yapıyordum.... sonra iş bul çalış -evlen oldu...

siz ne zaman okulu bitirip koca buldunuz sonra da cocuk da istiyosunuz
valla ben geç kalmışım...
Kızım olursa uyarayım onu :)

TIFF gibi başlama sende aklım olsaydı erken anne olmak isterdim :jeyyar:
Benim okul bitti atıldım işe kocaya lülülülülülü
26 Yaşındayım :1hug:

YOOK canım benim bünyem kaldırmazdı 20 yaşındayken zaten...ondan pişman değilim..
kaderde bakalım ne zaman gelcek..26 da anne olmuş oluruz insallah..

Kızlarrrrr test yaptım az önce pozitif çıktı, hamileyim galibaaaahihoyyytdelikafadulden:lepi:

bende 26 dayım ceylancım bencede gayet olgu ve dolgun bi yaştayız öncesinde zaten üni iş falan oda lazım nasıl bakılcak o bebişler nolcak gelecek denen şey dimi...:))))

Kızlarrrrr test yaptım az önce pozitif çıktı, hamileyim galibaaaahihoyyytdelikafadulden:lepi:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

süpppeeeeerrrrrrrrrrrrrr tebrııkkkllleeeeerrrrrrrrrr canımmm kaydirigubbakcemile5

26 dolana kadar olur mutlaka inanıyorum....1 tanecık geliverir o arada...

Fatima38 tebrik ediyorummmmmm... hayırlı olsun bebişin.

Back