• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

korkma özlemcim, bak bende çok korkuyordum ama sonuç pozitif, yarında senden alıcaz mutlu haberi.:lepi:

hiç korkma canım işallah hayırlı haber alırsın ilk denemen allah korusun olumsuz birhaber alırsan aman ha kendini üzme canım ama bence bilmiyorum ama hamilesin belirtilerin bunu gösteriyor

bana dua edın kızlarrrr :Saruboceq::çok üzgünüm::Saruboceq:

benım esım gotururse yarın bellı olucak goturmezse de bekleyelım bırazcık daha derse de bıkac gun sonra yarın o ızınlııı bu arada kızlarr

mesajın burası hepınıze dınleyın bakıyımmmkaydirigubbakcemile

yarın esımın ızın gunu ve genellıkle bılgısayar acmıyoruz ogun basbasa gecıırıyoruzz gezıyoruz fılan tum gunu bırbırımızle ılgılenerek gecırıyoss yanı eger yarın kana gıdersem ve hemen haberı getıremezsem kii((sayet olumluysa) bana sakın kızmayın olur mu bakın onceden haber verıyorum... olumsuzsa zaten sonra da ogrensenız olur heralde:1no2:

Tamam canım sen tek hamiş olda biz biraz geç ögrenelim hiçönemli değilhihoyyyt

:nazar::nazar::nazar:fatima hamilesin herhalde teprikler canım allah kucağına almayı nasip etsin nekadarlık nezaman öğrendin ay çok güzel

evet canım az önce ögrendim bende, çok şaşkınım, adetim üçgün geçmişti bugün test yaptım sonuç pozitif:nazar::CüvCüv:

Tamam canım sen tek hamiş olda biz biraz geç ögrenelim hiçönemli değilhihoyyyt

evet canım az önce ögrendim bende, çok şaşkınım, adetim üçgün geçmişti bugün test yaptım sonuç pozitif:nazar::CüvCüv:

dualarımız seninle canım ama ne sonuç alırsan al hakkına hayırlısı bitanem ama bizide çok merakta burakma

saolun kızlar hepınız cok ıyısınız yaaaŞeniz

yok cok merakta bırakmam aksamsı yada en gec ertesı gun sabah mutlaka yazarımm:Saruboceq:

çok güzel fatima kan testimi idrarmı yaptırdın

şimdi idrar testi yaptım ama yarın kan testine gidicem inş.

saolun kızlar hepınız cok ıyısınız yaaaŞeniz

yok cok merakta bırakmam aksamsı yada en gec ertesı gun sabah mutlaka yazarımm:Saruboceq:

Tamam canım hayırlısı olsun, bekliycez merakla ama negatif olursada üzülmek yok tamammı, demekki vakti var daha:teselli:

Birde benim belirtilerimden biri son iki haftadır müthiş rüya görmeye başlamıştım normalde çok sık rüya görmem. Rüyamda dayılarımla dedemle falan oluyordum genelde...

Back