Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fıstıklarr selamm ben geldım nasılsınız bakalım kımler var
hayırlısı olsun gncam üzülme güzelim inşallah hamişsindir...(amin))))
hoşgeldin yaptınmı test
öslam cim hg hayatım test yaptınmı bebiş varmı haberler neler ve nasılsın ???
hosbulduk canlarımmm
yok kızlar test yapmadım daha nerdeee yarın adet gunumm bı belırtı yok kurstan sımdık gelebıldım sabahın kornden berı dersteyımkaydirigubbakcemile3
ya sızınle paylasmak ıstıyorum hemen dun benı cok mutlu eden bısıy oldu
esım geldı her zamankı saatınden bıraz erken bılgısayarın basına gectı bır ıkı ısı varmıs hallettı sonra ben televızyon ızlerken alısverıs sıtelerınden bırınde anne ve bebek bölümüne bakarken yakaladım onu... anlamlı bı bakıs yaptı ayyy:asigim:
napıyon dedımmm hıcc anneciğe bişiler bakıyom dedı nerden bılıyosun askım dedım oldugunu bılmıyorum ama artık cok cok emınım ıstedıgımden dedınaniknanik senı kontrole gotrmustuk bı problem yok allaha sukur ben de saglıklıyım neden olmasın kı ... enınde sonunda olur dua edıyorum dedı:asigim:
cok mutlu ettı benı yaaa :icecream:
Kadişim inşallahhhhhhh yap testini artık bence
amiiinn yafrumm amiinn hepimiz kavusalım meleklerımızeeeAyyy çok güzel, :1rolleyes: Allah mutluluğunuzu daim etsin, sende biran önce hamiş ol...:CüvCüv:
dogru soyluyosun canım cocuguna ve esıne sahıp cıkar ve sonuna kadar da baslarında olurlar ınsallahh babişleri de unutmamak gerek
özlem hg canım ne var ne yok üşüyor musun hala..?