caycay inş hamilesindir canım yaptırdığın yer çok önemli yani ceylan haklı bazı yerler de testi yanlış yapıyorlar inş vardır
teşekkür ederim canım.devlet hastanesinde yaptırdım testi.hepimiz için hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caycay inş hamilesindir canım yaptırdığın yer çok önemli yani ceylan haklı bazı yerler de testi yanlış yapıyorlar inş vardır
Tünaydınnn kıslarrr
Hadi hayırlısı vardır inşallah..:ecrin_bebek: Çok sevindim.Allah tamamına erdirir inş.Hepimizin yüzü gülsün.AMİİİİİİİİİİİİN.Amiiiiin deyin kıssssssslaaaaaaaaarrrrr:Saruboceq:
Ne haber olmascım hoşgeldin a.s Tünaydına.s.
CANIM TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA SENİDE TEBRİK EDERİM
ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ,ANALI BABALI.MUTLU MESUT BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN.EN KISA ZAMANDA BENİM GİBİ BEKLEYENLERE NASİP ETSİN.EEEE KOLAY DEĞİL 8 SENEDİR BEKLİYORUM:Saruboceq:
Ah canım benim Allah mı dedirtti sana:CüvCüv:günüm geçiyor yavaş yavaş ama ben korkudan test yapamıyorum ki senağlama sadece memişlerim patlayacak gibi başka da bir belirti yok.ara sıra da kasıklarıma hafif hafif kasılmalar giriyor o kadar.CADIARZU oysa benim adet sancılarım 10 gün önceden başlardı:uhm:
iiyim canım bu sabah regli günümdü minicik bi lekem var ((((((( galiba regli oluyorumm
öfffffffffffffff yaaaaaaaaaaa
Canım benim bozma moralini sabırlı ol lütfen:1no2:Sende hemen leke gördün diye bak kıscam şimdikklava:
Sabahtan beri morelim çok bozuk aslında valla ya Allahtan eşim çok anlayışlı ya sabahtan beni tesellide (((((((((((
cannisan sana okadar ileti yazıldı geçmişe baktınmı
hepimiz için hayırlısı olsun canlar üzmeyin kendinizi... :))