• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

slm kızlar valla ne güzel hergün hamiş haberi alıyoruz inş darısı bizede olur
bende ayın 26sında regl olcam hafif hafif belim ağrıyo ve akıntım beyaz süt gibi ve yoğun bide kasıklarım ağrıyo inş hamiş olurum bu ayya bol bol dua ediyorum herkese....

Hadi hayırlısı vardır inşallah..:ecrin_bebek: Çok sevindim.Allah tamamına erdirir inş.Hepimizin yüzü gülsün.AMİİİİİİİİİİİİN.Amiiiiin deyin kıssssssslaaaaaaaaarrrrr:Saruboceq:

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA SENİDE TEBRİK EDERİM
ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ,ANALI BABALI.MUTLU MESUT BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN.EN KISA ZAMANDA BENİM GİBİ BEKLEYENLERE NASİP ETSİN.EEEE KOLAY DEĞİL 8 SENEDİR BEKLİYORUM:Saruboceq:

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA SENİDE TEBRİK EDERİM
ALLAHIM SAĞLIKLI SIHHATLİ,ANALI BABALI.MUTLU MESUT BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN.EN KISA ZAMANDA BENİM GİBİ BEKLEYENLERE NASİP ETSİN.EEEE KOLAY DEĞİL 8 SENEDİR BEKLİYORUM:Saruboceq:

Ay canım benim ya daha belli değil ki inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür.:1rolleyes:

Ah canım benim Allah mı dedirtti sana:CüvCüv:günüm geçiyor yavaş yavaş ama ben korkudan test yapamıyorum ki senağlama sadece memişlerim patlayacak gibi başka da bir belirti yok.ara sıra da kasıklarıma hafif hafif kasılmalar giriyor o kadar.CADIARZU oysa benim adet sancılarım 10 gün önceden başlardı:uhm:

İnş. içime soğmuştur canım.Hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin inş. tüm istiyenlere :Saruboceq:

iiyim canım bu sabah regli günümdü minicik bi lekem var :(((((((( galiba regli oluyorumm
öfffffffffffffff yaaaaaaaaaaa

Canım benim bozma moralini sabırlı ol lütfen:1no2:Sende hemen leke gördün diye bak kıscam şimdik:oklava:

inşallah elacım valla moral oldu bana bu canım benim.Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.AMİİİİİN

Evet kızlar sabırlı olmak lazım bende ocak ayında hastalanınca çok üzülmüştüm ağlamıştım meğer üstüne görmüşüm 2 aylıkken öğrendim herşeyde vardır bir hayır bunu unutmayın canlarım

Sabahtan beri morelim çok bozuk aslında valla ya Allahtan eşim çok anlayışlı ya sabahtan beni tesellide :((((((((((((

Hakikaten bizim kocişler bu işi biliyor..:teselli: Bende öyle bazen ağlama krizleri tutuyor beni senağlama benim için sen önemlisin diyor .Canım benim yaaaaaaaaaa..!:nazar:a.s

cannisan sana okadar ileti yazıldı geçmişe baktınmı

ceylan ben bulamadım gözlerim yarım saattir şaşı oldu vallaha.yazdıklarımda dahil bulamadım ben işten fırsat buldukça (yoğuluk fazla)bakıyorum ama kaçırmışta olabilirim.
Birde hamile arkadaşlarıma bacaklarında ağrı oluyormuydu bunu sormak istiyorum.

Sıkma canını olmasçım. bu ay olmadı bi daha ki ay ne var yani?Sen yeter ki mutlu ol..Kocişinin omuzuna başın koyunca mutlu musun ona bak..Gelecek bebişin merak etme..Emin ol bu aşka oda dayanamaz...

nursim05 nasılsın saol canım
buarada kadişim poliçe kesiyordum görmedim hamilesin ikimizde hamileyiz:ecrin_bebek:

Back