Sıkma canını olmasçım. bu ay olmadı bi daha ki ay ne var yani?Sen yeter ki mutlu ol..Kocişinin omuzuna başın koyunca mutlu musun ona bak..Gelecek bebişin merak etme..Emin ol bu aşka oda dayanamaz...
ceylan ben bulamadım gözlerim yarım saattir şaşı oldu vallaha.yazdıklarımda dahil bulamadım ben işten fırsat buldukça (yoğuluk fazla)bakıyorum ama kaçırmışta olabilirim.
Birde hamile arkadaşlarıma bacaklarında ağrı oluyormuydu bunu sormak istiyorum.
ceylan ben bulamadım gözlerim yarım saattir şaşı oldu vallaha.yazdıklarımda dahil bulamadım ben işten fırsat buldukça (yoğuluk fazla)bakıyorum ama kaçırmışta olabilirim.
Birde hamile arkadaşlarıma bacaklarında ağrı oluyormuydu bunu sormak istiyorum.
nursim05 nasılsın saol canım
buarada kadişim poliçe kesiyordum görmedim hamilesin ikimizde hamileyiz:ecrin_bebek:
bılgsyarı açık bırakıp gıtmışım ya....kızlar nasılsınız?napıyosunuz?ben bu aydan temellı umudumu kestım soylıyımm sıze..ceylan sen benı sılebılırsın hatta canım ya..bız pek bıarada olamadık eşimle,,ılk defa bole bşey yaşıyorum ya,,tam bebeğe karar verdım ya ben hasta oldum ya eşim,,,ya da eşimin moralı bozuk oluyo.off ya canım sıkkın cookk
gncam ve kadisim şekerler 2 gündür giremedim şimdide bir arkadaşımla görüşüyordum yazamadım iyiyim sizler nasılsınız şubat ayı bana uğurlu gelmedi şekerler inşalllah martta hamiş kalacam.. :))
klomene başladım tekrar haftaya çarlşamba yumurta kontrolüne gidicem
sizler naptınız???
canım listeden giren çıkmıyor demedim mi sana 1 gün bile olsa şans şanstır kaydirigubbakcemile3
Elacım 7+2 olduk bugun
fd7 üzülme güzelim inşallah olacak inşalllahhhhh..
bu ay değilse bile martta sıkma canını
İnş. hayırlısıyla kucağmıza alırız canım :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?