En erken hamilelik belirtileri

Canım belirtiler kişiden kişiye farklık gösteriyor.Ben şahsen hiç bir belirti yaşamıyorum gögüslerimiin sızlaması dışında

bılgsyarı açık bırakıp gıtmışım ya....kızlar nasılsınız?napıyosunuz?ben bu aydan temellı umudumu kestım soylıyımm sıze..ceylan sen benı sılebılırsın hatta canım ya..bız pek bıarada olamadık eşimle,,ılk defa bole bşey yaşıyorum ya,,tam bebeğe karar verdım ya ben hasta oldum ya eşim,,,ya da eşimin moralı bozuk oluyo.off ya canım sıkkın cookk

canım gerilerde kaldı bize toipc mi dayanır bacakta ağrı belirti

nursim05 nasılsın saol canım
buarada kadişim poliçe kesiyordum görmedim hamilesin ikimizde hamileyiz:ecrin_bebek:

Hadi ya öyleyse dile benden ne dilersen.:uhm:Ama bak yapabileceğim bişey olsun şutarafagitti Bide bugün kaç kişi bebişin ne kadar dedi anlamadım valla sırnaşık şey

gncam ve kadisim şekerler 2 gündür giremedim şimdide bir arkadaşımla görüşüyordum yazamadım iyiyim sizler nasılsınız şubat ayı bana uğurlu gelmedi şekerler inşalllah martta hamiş kalacam.. :))
klomene başladım tekrar haftaya çarlşamba yumurta kontrolüne gidicem
sizler naptınız???

canım listeden giren çıkmıyor demedim mi sana 1 gün bile olsa şans şanstır kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım demek daha bir ay vakti var miniğin öle ha dememizle olmuyo işte
bende beklemedeyim ayın 24 ünü bekliyorum işte göğüslerim şişti bana gööre adet olcam yani bakalım hayırlısı artık....

canım listeden giren çıkmıyor demedim mi sana 1 gün bile olsa şans şanstır kaydirigubbakcemile3

oyle mı demiştinya ne bılıyım canım sıkkın valla ya,,amann neyse ya hayırlısı o zaman.benneyaptımki:çok üzgünüm:

ya kıslar sol kasığım ara ara acıyo akşamda sanki kasığımn içi yanıyodu ayıptr sylemesi bide acayip gazım war çatlıycam şu 1 hafta nasıl geçicek

demek bacak agrısıda belirti benim dün bacağım çok agrıdıydı, hayırlısı bakalım.

Birde ben Yeşilçay içiyorum 2 fincan kadar bişey olmaz diye duydum, kesin bilgisi olan varmı arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…