• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

mrh kızlar benım adete 10 kal göğüslerim şişer yine şişti sadec tek farklılık kasığım sağ tarafı birgün botunca hiç durmadan ağırdı birde arad bir yandı belki inşallah olmuştur beğim beniledir
kız hamiş anneler sizde böyle birsey oldumu

akkanarya benimde 25 şubatta hastalanmam lazım ama göğüslerimde hasasiyet var.ara ara kasık ve bel ağrısı var.haftaya çarşambayı iple çekiyorum.

Arkadaşlar midemde müthiş gaz var birde karnımın alt kısımları hafif agrıyor böyle şeyler yaşayanınız olmuşmuydu

Naber tontişler :) ben de sizi meraktan nete giriyorum...
yoksa hamilelik felan belirtisi aramıyorum bu ay ara verdik...

hadi bakalım bekliyoruz hamişleri.. hamiş topiği olacagız ya....

Kızlarr herkes farklı birşeyler okuyor heralde....

güzel ilginç haberler varsa bana link yollayın yaa ben de okuyayım....

Arkadaşlar banada yardım edin lütfen.
3,aşılamam için hazırlanıyordum fakat adet olmadım bugün adetim geçeli 8 gün oldu.şimdiye kadar hiç gecikmemişti.4 sefer idrar tahlili yaptım hepsinde 2,çizgi silik çıktı.dün kan tahlili verdim malessef sonuç 0,5 dr a gittim vajinal ulturasonla baktı kist falan yok fakat küçük bir karartı görmüş.geç gebelik olabilir dedi ve pazartesiye kadar adet olmazsam tekrar test yaparız dedi.sol kasığımda sürekli seğirme gibi bir hareket var.benim durumum hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olun bana

3,aşılamam için hazırlanıyordum fakat adet olmadım bugün adetim geçeli 8 gün oldu.şimdiye kadar hiç gecikmemişti.4 sefer idrar tahlili yaptım hepsinde 2,çizgi silik çıktı.dün kan tahlili verdim malessef sonuç 0,5 dr a gittim vajinal ulturasonla baktı kist falan yok fakat küçük bir karartı görmüş.geç gebelik olabilir dedi ve pazartesiye kadar adet olmazsam tekrar test yaparız dedi.sol kasığımda sürekli seğirme gibi bir hareket var.benim durumum hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olun bana

hamilesin canımmm belki kan testi hatalıdır

Canım hayırlısı inş. tutunmuşdur bebişin.:Saruboceq:

caycay inş hamilesindir canım yaptırdığın yer çok önemli yani ceylan haklı bazı yerler de testi yanlış yapıyorlar inş vardır

Hadi hayırlısı vardır inşallah..:ecrin_bebek: Çok sevindim.Allah tamamına erdirir inş.Hepimizin yüzü gülsün.AMİİİİİİİİİİİİN.Amiiiiin deyin kıssssssslaaaaaaaaarrrrr:Saruboceq:

CEEEEEEYYYYYLAAAAAAAAAANN bende hamilemiyim sence söyle bakalım fıısstık!...Bu ara duymuyosun beni ama neyysee..

senin bebişin nekadarlık kadisim :CüvCüv:

Ah canım benim Allah mı dedirtti sana:CüvCüv:günüm geçiyor yavaş yavaş ama ben korkudan test yapamıyorum ki senağlama sadece memişlerim patlayacak gibi başka da bir belirti yok.ara sıra da kasıklarıma hafif hafif kasılmalar giriyor o kadar.CADIARZU oysa benim adet sancılarım 10 gün önceden başlardı:uhm:

Back