• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Baharcım kalp atışlarını dün duyduk canım allahıma bin şükür darısı başına tatlım:) belki kan testlerine göre vitanimin eksik görmüştür canım ben folicasite devam ediyorum
canım yani ne kardarlıkken gördünüz bebişin kalbini bide kan tahlilleri normal çıktı ama bu vitamin kapsamlı bişeymiş içinde folik asitte var
inşallah baharcan oturup kalkarken bile onu düşünüyorum dikkat ediyorum inşallah ALLAH ım sağ salim sağlıklı kucağıma aldırıcak :Saruboceq: senin nasıl gidiyor gördün mü kesesini?

aman dikkat et bitanem en önrmli zamanlar bunlar keseyi gördüm canım 4+6 iken gördüm
iyiyim şimdilik ufak ufak bulantım var o kadar bide evimi temizlemem lazım çok kirlendi heryer ama korkudan kalkmıyorum yerimden bi gayret yapıcam temizlik bugün artık

Merhaba herkese.. Yeni hamişlerimizi tebrik ederim, darısı bizlere olsun inşallah :)) Benimde reglim 2 gün geçti, beklemedeyim, Şubat bana da uğurlu gelirmi ki Ceylaann..?

ndk alamaktan içim dışıma çıktı kız senin verdiğin topici inceledim neler varmış ya öle rabbim cümlesine sabır ver sin

ay ayrılamadım işte halimize çok şükür ya neler yaşamışlar rabbim kimselere yaşatmasın banada inş

Ya çok kötü okuyamadım kapadım allahım sabırlar versin herkese kaldıracagı yükü verirmiş rabbim , ben eşimi evliyken askere yolladım kabus gibi günler yaşadım çok şükür asker dendimi gözlerim dolar hemen

kızlar rahimde ki yara gebelige engelmidir bilgisi olan varmı

Ebrucum ben geriden okuyarak geliyorum sana bişey söyleyeyim ben dr agittiğimde yanımıza bi hanım girdi hamile kalmak istiyormuş rahimde yara olduğunu söyledi yaktırmak için gelmiş ama korkuyormuş karar verememiş yasakkelime yara ile hamile kalabilir miyim dedi dr da kalabilirsin tabi ama önceden yakarsak iyi olur diye cevap verdi:bbo:umarım açıklayıcı olmuştur sırnaşık şey kızlar biraz yavaş yazın yaaffff birşey kaçırmayım diye geriken geliyorum bitirdiniz beni..:bbo:

iyi ele sen nasılsın bebiş nasıl
canım seni burda görmek ne güzel
handan okuma demiştim kız

Ebrucum ben geriden okuyarak geliyorum sana bişey söyleyeyim ben dr agittiğimde yanımıza bi hanım girdi hamile kalmak istiyormuş rahimde yara olduğunu söyledi yaktırmak için gelmiş ama korkuyormuş karar verememiş yasakkelime yara ile hamile kalabilir miyim dedi dr da kalabilirsin tabi ama önceden yakarsak iyi olur diye cevap verdi:bbo:umarım açıklayıcı olmuştur sırnaşık şey kızlar biraz yavaş yazın yaaffff birşey kaçırmayım diye geriken geliyorum bitirdiniz beni..:bbo:

teşekkür ederim canım saol gebe kalabiliyormuşsun bu kez de bebekte rahatsızlıklar çıkabiliyormuş

hamilesin hamileeeee

ben iyiyim sen nasılsın dünürüm benim
iyi sayılır bebikimm fena diilimmm
iyiyz canım hamiş haberlerını alıp sevınnıyoruss hep beraber..sen nasılsn
hamiş patlaması var bu ay maaşallah ceylanımın dediği gibi şubat uğurlu ayy olduu
Ndk nasılsın kuşum aşı ne zaman aşı bu arada çalışmaya devammı
canım benim bugün kontrole gittim büyümemişler yumurtalarım, doktor stres yapıyosun diye kızdı durdu, cuma tekrar bakacak büyürse yapacağız aşılama büyümezse :(((
ndk alamaktan içim dışıma çıktı kız senin verdiğin topici inceledim neler varmış ya öle rabbim cümlesine sabır ver sin

canım benimmm okuma yaaa :s

iyi ele sen nasılsın bebiş nasıl
canım seni burda görmek ne güzel
handan okuma demiştim kız

Bebiş iyi 9 haftalık olduk ben hala hamile değil gibiyim hiç bir belirti yok ebrucum ne kusma ne halsizlik maşallah bomba gibiyim.Heralde göbiş şişince inanıcam :CüvCüv::nazar:

Back