• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

kızlar günaydın nabersiniz? ya adetime 1 hafta 10 gün kaldı nerdeyse hiçbir değişiklik yok hiçbir belirti yok :1no2:

Onancım merak etme degerin yükselir canım içini ferah tut olumlu düşün heerzaman:)ilk haftalar benimde karın agrım kasık agrım çoktu kese oluştugu için sonra geçicek onlar, ama kabızlık dahada artacak ben çok kötüyüm şuan sana tavsiyem kayısı kompostsu yap sıcak sıcak iç tek çare bunu buldum ben:) kesemi ben 5+3 ken görmüştüm tatlım darısı başına inşallah

İnşallah heralde ondan ağrıyor bu kadar, bebişim tutunsun da annesine ben razıyım. akşama yapiiim bari çok kötü çünkü :çok üzgünüm:

bugün midem kaykılıyor , kasıklarım ağrıyor Hamilemiyim yoksamkaydirigubbakcemile3

Sen hamilesin benim içime doğdu hihoyyyt

ya kıslar bişey sorcam aslında dun aklımdaydı da unutmuşum sormayı...ben hamıleliğe karar verdım falan hepimiz istiyoruz ya,,,bu donemde kafein alımı onemlı mı,,yoksa bebk olduğunu oğrendıkten sonra mı dıkkat etmek lazım,,daha erken mı?nıye soruyorum bunu,,ben cook fazla kahve ve yeşil çay içiyorum,kafama takıldı....var mı bı bılgınız

Sakın sakın hele yeşil çay en zararlısı şu dönemde vücuttan toksin atıyor yaaa, bebeğide yabancı madde görüyormuş ve düşüğe neden oluyormuş :oklava: , kahvede az içersen bişey olmaz.

benim hiçkasıklarım ağrımıyo memelerim acıyo okadar......
kendimi dinlemiceem ama yaaa
neyse görcez önümüz hafta

Gncam da hamile ben biliyorum :CüvCüv:

kızlar günaydın nabersiniz? ya adetime 1 hafta 10 gün kaldı nerdeyse hiçbir değişiklik yok hiçbir belirti yok :1no2:

Canım son hafta daha çok belirti oluyor ama özellikle son günler. AMa sen belirtiye odaklanma hiç belirtisiz hamil eolduğunu öğrenenler varr inşallah kalacaksın :CüvCüv:

onan ben seni tebrik etmemiştim sanırsam..şimcik gördüm hamişş olduunu..tebriklerr canım..sağlıklı bi bebikin olur inşallahhh

Sakın sakın hele yeşil çay en zararlısı şu dönemde vücuttan toksin atıyor yaaa, bebeğide yabancı madde görüyormuş ve düşüğe neden oluyormuş :oklava: , kahvede az içersen bişey olmaz.

aa cıddı mısn canım,,yeşil çay cok mu zaararlı..bende cook ıçerım ya cok severımm...ılk defa duyuyorum.içmiyim artık ya.fisfisfis

İnşallah heralde ondan ağrıyor bu kadar, bebişim tutunsun da annesine ben razıyım. akşama yapiiim bari çok kötü çünkü :çok üzgünüm:

Sen hamilesin benim içime doğdu hihoyyyt

Gncam da hamile ben biliyorum :CüvCüv:

onan senin ağzını yerim ben:)))) bana hiç öle gelmiyo sanki ama inşallah senin dediğin olur minik kuşun annesiŞeniz

onan ben seni tebrik etmemiştim sanırsam..şimcik gördüm hamişş olduunu..tebriklerr canım..sağlıklı bi bebikin olur inşallahhh
İnşallah canım teşekkürler a.s. o kadar dua ediyorum ki şuan önceden olsun diye dua ediyordum şimdi sağlıklı kucağıma alayım diye :Saruboceq:

aa cıddı mısn canım,,yeşil çay cok mu zaararlı..bende cook ıçerım ya cok severımm...ılk defa duyuyorum.içmiyim artık ya.fisfisfis

Yok normalde vücuda çok yararlı ama bebk için çok zararlı bence içme canım :içelim:

onan senin ağzını yerim ben:)))) bana hiç öle gelmiyo sanki ama inşallah senin dediğin olur minik kuşun annesiŞeniz

Ay o minik kuşu bi görsem sağlıklı olduğunu bi bilsenm bi tutunsa annesine :emir_bebek:
Yok yok sen hamilesin kaydirigubbakcemile3

onancım tebrik ederim tekrar canım
bebeğini merak etme bende adete 2 gün kala yaptırmıştım test 57 çıkmıştı 2 gün sora 315 oldu bhcg
içini ferah tut bebişe iyi bak

kıslar blogtan nası sılıcez yazdığımız bişeyı bılıyo muusnz...ben ıkı keere kaydetmişim aynı hıkayeyı?

Baharcım kalp atışlarını dün duyduk canım allahıma bin şükür darısı başına tatlım:) belki kan testlerine göre vitanimin eksik görmüştür canım ben folicasite devam ediyorum

onancım tebrik ederim tekrar canım
bebeğini merak etme bende adete 2 gün kala yaptırmıştım test 57 çıkmıştı 2 gün sora 315 oldu bhcg
içini ferah tut bebişe iyi bak

inşallah baharcan oturup kalkarken bile onu düşünüyorum dikkat ediyorum inşallah ALLAH ım sağ salim sağlıklı kucağıma aldırıcak :Saruboceq: senin nasıl gidiyor gördün mü kesesini?

Back