Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onancım merak etme degerin yükselir canım içini ferah tut olumlu düşün heerzaman:)ilk haftalar benimde karın agrım kasık agrım çoktu kese oluştugu için sonra geçicek onlar, ama kabızlık dahada artacak ben çok kötüyüm şuan sana tavsiyem kayısı kompostsu yap sıcak sıcak iç tek çare bunu buldum ben:) kesemi ben 5+3 ken görmüştüm tatlım darısı başına inşallah
bugün midem kaykılıyor , kasıklarım ağrıyor Hamilemiyim yoksamkaydirigubbakcemile3
ya kıslar bişey sorcam aslında dun aklımdaydı da unutmuşum sormayı...ben hamıleliğe karar verdım falan hepimiz istiyoruz ya,,,bu donemde kafein alımı onemlı mı,,yoksa bebk olduğunu oğrendıkten sonra mı dıkkat etmek lazım,,daha erken mı?nıye soruyorum bunu,,ben cook fazla kahve ve yeşil çay içiyorum,kafama takıldı....var mı bı bılgınız
benim hiçkasıklarım ağrımıyo memelerim acıyo okadar......
kendimi dinlemiceem ama yaaa
neyse görcez önümüz hafta
kızlar günaydın nabersiniz? ya adetime 1 hafta 10 gün kaldı nerdeyse hiçbir değişiklik yok hiçbir belirti yok :1no2:
İnşallah heralde ondan ağrıyor bu kadar, bebişim tutunsun da annesine ben razıyım. akşama yapiiim bari çok kötü çünkü :çok üzgünüm:
Sen hamilesin benim içime doğdu hihoyyyt
Sakın sakın hele yeşil çay en zararlısı şu dönemde vücuttan toksin atıyor yaaa, bebeğide yabancı madde görüyormuş ve düşüğe neden oluyormuş klava: , kahvede az içersen bişey olmaz.
Gncam da hamile ben biliyorum :CüvCüv:
Canım son hafta daha çok belirti oluyor ama özellikle son günler. AMa sen belirtiye odaklanma hiç belirtisiz hamil eolduğunu öğrenenler varr inşallah kalacaksın :CüvCüv:
İnşallah canım teşekkürler a.s. o kadar dua ediyorum ki şuan önceden olsun diye dua ediyordum şimdi sağlıklı kucağıma alayım diye :Saruboceq:onan ben seni tebrik etmemiştim sanırsam..şimcik gördüm hamişş olduunu..tebriklerr canım..sağlıklı bi bebikin olur inşallahhh
aa cıddı mısn canım,,yeşil çay cok mu zaararlı..bende cook ıçerım ya cok severımm...ılk defa duyuyorum.içmiyim artık ya.fisfisfis
onan senin ağzını yerim ben:)))) bana hiç öle gelmiyo sanki ama inşallah senin dediğin olur minik kuşun annesiŞeniz
Onan seni yerimm ben
hamilesin hamileeeeebugün midem kaykılıyor , kasıklarım ağrıyor Hamilemiyim yoksamkaydirigubbakcemile3
selam cankuşlar nasılsınızz
onancım tebrik ederim tekrar canım
bebeğini merak etme bende adete 2 gün kala yaptırmıştım test 57 çıkmıştı 2 gün sora 315 oldu bhcg
içini ferah tut bebişe iyi bak