• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

kadişimmmmm burdayım geldim kasıklarım ağrıyor midem yanıyor sadece ama iğneden de olabilir[/QUOCanım benim iğnenin etkisi o kadar sürebiliyor muymuş CADIARZU benim bir hafta kadar sürdü sonra geçti mirmirmirmir tabi bünyeden bünyeyede farklılık gösterebilir belki..üşütme lütfen ayaklarını sıcak tut bi kaç kat çorap giy canımcım.:1rolleyes:

ya hiç sorma cnm yaa :):) benimki son iki aydır böle ondan önce bbu kadar gecikmezdi bilmiyorum folik asit kullandım son iki ay onla alakası varmıdır bilmiyorum ama tset aldım akşam yapıcam inşallah birde testde negatif çıkınca kötü oluyorum yaa ondan bizim adam da kötü oluyor benden çok hemde

folicasit yapmaz:1hug:

Cannisan nedne seni sevmeyelim canım ya aşkolsun ben ara ara bakıyorum çalışıyorum herkes öle göremiyoruz bazen kim ne yazmış sayfalar akıo kimseye özel bişi degl öle düşünme ya

arkadaşlar beni çokkkkkkkkkkkkkk üzüyorsunuz beni hiç sevmediniz sanırım bana cevap vermiyorsunuz beni neden aranıza almıyorsunuz lütfen rica ediyorum.hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum.isteyenlerede tez zamanda hayırlı bebişler diliyorum hepinizi öpüyorum.bide süper hızlısınız çok güzel sürekli yazışıyorsunuz.

Olur mu öyle şey canım, sevmez olurmuyuz ama gözden kaçıyordur birde sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyoruz vallakaydirigubbakcemile4

arkadaşlar beni çokkkkkkkkkkkkkk üzüyorsunuz beni hiç sevmediniz sanırım bana cevap vermiyorsunuz beni neden aranıza almıyorsunuz lütfen rica ediyorum.hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum.isteyenlerede tez zamanda hayırlı bebişler diliyorum hepinizi öpüyorum.bide süper hızlısınız çok güzel sürekli yazışıyorsunuz.

hoşgeldin canım neden almayalım atlamışım sanırım amin :nazar:

Amin canım amiiiiiiiiiiiin!..öyle düşünme lütfen burada herkes birbirini çok sever ve kim katılırsa hemen alıverir içine...sırnaşık şey Hızlı yazma meselesine gelince de hiç sorma yaaaa :bbo: bu topicte olmama rağmen her sabah 20-30 sayfa okumadan günaydın diyemiyorum..valla ne iş ne güç herşey tepetaklak bizim evde...:tomato:

Amin canım amiiiiiiiiiiiin!..öyle düşünme lütfen burada herkes birbirini çok sever ve kim katılırsa hemen alıverir içine...sırnaşık şey Hızlı yazma meselesine gelince de hiç sorma yaaaa :bbo: bu topicte olmama rağmen her sabah 20-30 sayfa okumadan günaydın diyemiyorum..valla ne iş ne güç herşey tepetaklak bizim evde...:tomato:

kadisim ne güzel yazmışsın yeni olmana rağmen kaynaştın bağımlılık yapıyoruz
ben müşterilerime diyorumki sistemler çok yavaş tüühh yine sistem gitti :1hug:

Selam canım hoş geldin aramıza:1hug:

akşama çıkacak allahın izni ile bir tane daha necla test yapacak inş vardır

Back