canım 24 Şubattı dimi bence cuma günü sabahtan yaptır çok mu heyecanlısın kuzumma.s.
çok hemde çok yaa nden böle şartlandım bu ay anlamadımda hep 6. aya takılmıştım bundan önce tınlamıodum ama bu ay bi umutla bekledim ondan herhaldea.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 24 Şubattı dimi bence cuma günü sabahtan yaptır çok mu heyecanlısın kuzumma.s.
İnşallah yaa eylüle ulaşabileck kimse yok mu acaba? Kanama riskli inşallah bebeğini kucağına alcak ALLAH hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip edecek İNŞALLAH :Saruboceq:
Hamile olmayanlar hamile kalacak hihoyyyt
Gün bekleyenler adet olmıcak güel haberler vercek :lepi:
ŞUBATTA HERKES HAMİLE OLACAK delikafadulden
ya evet ben bugün kimi ansam çıkıp geliyo nasılsın nasıl gidiyo anlat bakalım ne yiyip ne iiyon dicem olmıyacak hamişlerimiz var canları çeker gerçi benim bile bazen çekiyo ya neyse konumuza dönelim ay ben bugün bi tuhafım çok mutluyum içim içime sığmıyo kesin günün sonunda ağlıyacağım hadi bakalım hayırlısı
ya evet ben bugün kimi ansam çıkıp geliyo nasılsın nasıl gidiyo anlat bakalım ne yiyip ne iiyon dicem olmıyacak hamişlerimiz var canları çeker gerçi benim bile bazen çekiyo ya neyse konumuza dönelim ay ben bugün bi tuhafım çok mutluyum içim içime sığmıyo kesin günün sonunda ağlıyacağım hadi bakalım hayırlısı
Onan cım hoş geldinnnnnnnnnnnn cümleten hoşgeldiniz kızlarrr
İnşallah yaa eylüle ulaşabileck kimse yok mu acaba? Kanama riskli inşallah bebeğini kucağına alcak ALLAH hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip edecek İNŞALLAH :Saruboceq:
Hamile olmayanlar hamile kalacak hihoyyyt
Gün bekleyenler adet olmıcak güel haberler vercek :lepi:
ŞUBATTA HERKES HAMİLE OLACAK delikafadulden
Aminnnnn...:Saruboceq:
Hamilelerin duası kabul olurmuş....:Saruboceq:
Tubacık bayıldınmı kısssssssss ekranı açık bırakıp işe daldı kesin bende öleyapıom genelde
GİTTİM ONANCIM PITPITLARI GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM HERŞEY YOLUNDA ÇOK ŞÜKÜR İNŞ HEM BÖLE DEVAM EDER:Saruboceq: SEN NASILSIN CANIM BEBİŞ NASI