En erken hamilelik belirtileri

kızlar meraba ben geldim off cok yorgunum cok sıkıldım adanaya gidip gelmekten cokda para gidiyo ya off insallah tutarda paraları düşünmem yoksa işler teleff:)))))))))))))))))
bugünde kontrol oldum sag tarafta 2 adet yumoslarım iyiymiş cok güzel dedi maşşallahı var:))))))))) biri 18mm biri19mm bugün sabaha karsı saat 4 de catlatma iğnemi olcam carsamba günü saat 4 de aşılama olucam arkadaslar insallah hayırlısıyla

catlatma iğnesi koldan olcakmısım eşim vurcak saat 4 de saglıkcı insallah heycanlanmaz ben onu heycanlandırrım diye korkuyom iyi vurur insallah ay tırsıyommmmmmmm kıslarrrrrr:)))))))))))

ayy canım benim cok saol insallah ya bosa bukadar zahmet etmemişimdir insallah allah görsün kacıp kacıp hergün adanaya gidiyom milletten gizli cok zor saklanmak off allhım duy beni bosa düşürmeeeeeeeeeeee

kadişim bu ilk aşılamanmı?? Aşılamaya gelinceye kadar bir tedavi süreci yaşadınızmı??

Hayır canım aşılama olmadı:1no2:.Sadece yumurtalar ilaçsız takip edilip çatlatma iğnesi vuruldu benneyaptımki ve son olarakta şu an progestan kapsül kullanıyorumşutarafagitti

kadişim 18 Şubatta test yapacaksan haberini bekliyorum peşpeşe iğnelerimi vurulmuşuz

Tabii ki olumlu yada olumsuz önce sizinle paylaşacağıma emin olabilirsiniz..a.s Yalnız kızlar sizin samimi dualarınıza yürekten inanıyorum:Saruboceq:birçok arkadaşımız dualarla hamiş oldu.Lüüüüüüüüüüüüütfeeeeeeeeeeeeen bende istiyorum dualarınızı:Saruboceq:Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz di mi?:lepi:

benim adetim geçeli bugün altı gün oldu ama test yapmaya korkuyorum...RABBİM BİZE YARDIM ET

günaydın günaydın gene nekadar bir güzel hava var dışarıda arkadaşlar mutluluk saçıyor sanki bugün o kadar mutluyumki ama nedenini bilmiyorum böyle içimden bağırmak geliyo ya yazarken bile heyecanlıyım atiğim neyse ben böyleyimde sizler nasılsınız bakem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…