En erken hamilelik belirtileri

ebrucum aspirini düşük yaptıktan sonra vermiş doktor çocuğun tutunmasını sağlıyormuş

Kızlar ben geldim herkese selam
onancım inanamıyoruk yaa okuduklarım doğrumu hamilemisisn ben demiştim yaaaaa ben demiştim tatlım çok ama çokkkkkk sevindim allah nazarlardan sakların canım yaa

handancım naber kınalı kuzummmm bugün görüşemedik seninle aynen benim de öyle
çabuk 26 şubat gelse de ne olacağımı bilsem

BİZEDE DUA EDİN ARKADAŞLAR ....
Kızlar cumartesi doktora gittim eşim randevu almış demiştim hatırladınız mı ? prof. götürdü kocam hemde erkek ayy nasıl utandım veryaa gerci adam yaşlı ama neyse herşey yolunda dedi.günümüz kadınlarındaki tek sorun stres dedi kesinlik stres yok acaba niye olmuyor yok dedi sağlıklı bir çifttin 18 ayda bebek sahibi olması çok yüksek bir ihtimal dedi .aşılama ve tüp bebek ancak 5 yıllık evliliklerden sonra tercih edilmelidir dedi kızlar bilgi olsun diye yazıyorum.

handancım naber kınalı kuzummmm bugün görüşemedik seninle aynen benim de öyle
çabuk 26 şubat gelse de ne olacağımı bilsem

iiyim tatlım çok şükür baş agrım var uykum var evimde olmak istiom sadecebenneyaptımki
canım ya az kalmış benim doktora gidecegim günsenin tarih demekki , inşben bebişimin kalp atışlarını duyarken sendende anne olacagım haberini alırım inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…