• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

arkadaşlar benim 3 testim 2 çizgi çıktı fakat adet luyorum ayrıca dün yine test yaptım negatif çıktı kimyasal gebelik böyle mi oluyor geçiren var mı YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM LÜTFEN DR YOK CMRTSİ GİDİCEM HİÇ KİMYASAL GEBELİK YAŞAYAN VAR MI????????

onan yalnızca gncama mı dua edecen hani bana tüstüm işte

Küsme güzelim ben kendim için bile tek kendime dua etmedim walla tüm topike ettim, kıyamam sana ben sana da hepinize etcem canlarım 2kişilik etcem hem bu defa :dance:

Kızlar ben geldim herkese selam
onancım inanamıyoruk yaa okuduklarım doğrumu hamilemisisn ben demiştim yaaaaa ben demiştim tatlım çok ama çokkkkkk sevindim allah nazarlardan sakların canım yaa

Nerdesin sen bakalıııım :oklava: sabahtan beri bu kız ne oldu merak etmedi mi dedim hep, ama içinede doğmuşu ay niye sormuyor dedim :çok üzgünüm: canım yaaa teyzesi dua et büyüsün daha çok küçükmüş değerlerin artması gerekiyormuş bu hafta :emir_bebek:

Son düzenleme:
arkadaşlar benim 3 testim 2 çizgi çıktı fakat adet luyorum ayrıca dün yine test yaptım negatif çıktı kimyasal gebelik böyle mi oluyor geçiren var mı YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM LÜTFEN DR YOK CMRTSİ GİDİCEM HİÇ KİMYASAL GEBELİK YAŞAYAN VAR MI????????

canım erkenmi yaptın sen bu testleri adetin gecikmedenmi yaptın?? kan testiyla belli olur kimyasal gebelik degerler düşer sonra adet olursun idrar testiyle bilmiyorum belki öncekitestlerin bozuktu canım

harek220eb1yejt6jl3ay0.gif

bendee geldımm,,,nabersınız kızlar...yaa şu şubat bı geçseydıı mart olsun marttt:)

Ben olabilirdim :1rolleyes: ama acele etmemeye karar verdim, sonra çok üzülüyorum...:çok üzgünüm:

onancım merak ettim etmem mi yaaa uy teyzesi yer onu yer canım benim çok mutlu oldum darısı benim başıma vall ben habire çalışıyom ama bakalım ne olçal mart ilk haftası belli olur allahın izniğle duat kızlar dua rabbim duycak bizi vercek meleklerimizi......

çok yoğundun yaaa anca nefes aldım hemen açtım valla öpüyorum kocman sizi

kızlar pardon darısı tüm bebek isteyen anne adaylarının başına ...... acele yazıyom sonra sapıtıyom yaa senağlama:delphin::Saruboceq:

h.g canım....onan var hamiş.duydun mu bılmıyorum.hepimiz cok sevındıkk:CüvCüv:
gercekten mı harıka yaaa onan cıgımı tebrık etmek gerekkk hayırısı olur ınsallaaaaa.s.
Ben olabilirdim :1rolleyes: ama acele etmemeye karar verdim, sonra çok üzülüyorum...:çok üzgünüm:

kıss nası yanı anlamadım pek sole bakayımmm nasl laelaelaelaelae

ozlem ne yaptın
nabayım kusum kursa gıttım ancak geldım sızı merak ettım actım hemensüprizzzzz
Şubatın son hamişi ben olacağım son gün ilan edeceğimmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
aminnnnnnnnnn inşallaaah canımm benımm
kız özlem nerdesin bakim onan hamiş kızzzzzzzzzzz ceylanım aloooooooooo
zeynooooooo nirdesin yahuuuu

kurstaydım yafff ondan gelemedım kaydirigubbakcemile3

Back