Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onan yalnızca gncama mı dua edecen hani bana tüstüm işte
Kızlar ben geldim herkese selam
onancım inanamıyoruk yaa okuduklarım doğrumu hamilemisisn ben demiştim yaaaaa ben demiştim tatlım çok ama çokkkkkk sevindim allah nazarlardan sakların canım yaa
arkadaşlar benim 3 testim 2 çizgi çıktı fakat adet luyorum ayrıca dün yine test yaptım negatif çıktı kimyasal gebelik böyle mi oluyor geçiren var mı YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM LÜTFEN DR YOK CMRTSİ GİDİCEM HİÇ KİMYASAL GEBELİK YAŞAYAN VAR MI????????
ayy ceylanım çok severim bu şarkıyııı iiki koydun moral oldunvallaa hahahah
h.g canım....onan var hamiş.duydun mu bılmıyorum.hepimiz cok sevındıkk:CüvCüv:kızlar ben geldımmmmm nabersınız hamıs var mı hamişş
gercekten mı harıka yaaa onan cıgımı tebrık etmek gerekkk hayırısı olur ınsallaaaaa.s.h.g canım....onan var hamiş.duydun mu bılmıyorum.hepimiz cok sevındıkk:CüvCüv:
Ben olabilirdim :1rolleyes: ama acele etmemeye karar verdim, sonra çok üzülüyorum...:çok üzgünüm:
Şubatın son hamişi ben olacağım son gün ilan edeceğimmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
nabayım kusum kursa gıttım ancak geldım sızı merak ettım actım hemensüprizzzzzozlem ne yaptın
aminnnnnnnnnn inşallaaah canımm benımmŞubatın son hamişi ben olacağım son gün ilan edeceğimmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
kız özlem nerdesin bakim onan hamiş kızzzzzzzzzzz ceylanım aloooooooooo
zeynooooooo nirdesin yahuuuu