- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 698
- 47
kıss nası yanı anlamadım pek sole bakayımmm nasl laelaelaelaelae
korkumdan test yapamadım günüm geçti dün olmam gerekiyordu olmadım inş. olmam ama 2 gün daha durayım diyorum...:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıss nası yanı anlamadım pek sole bakayımmm nasl laelaelaelaelae
korkumdan test yapamadım günüm geçti dün olmam gerekiyordu olmadım inş. olmam ama 2 gün daha durayım diyorum...:Saruboceq:
aminnn bende sana eşlik ederım inşşş....Şubatın son hamişi ben olacağım son gün ilan edeceğimmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
merhab kızlar nasılsınız ceylen cnm kımleer hamile bende oduyguyu yaşamak istiyorum allahın izniyle
burdayımm
canım benım cok tatlısın yaaa mesajın guzellıgnıe bakkk kalbinin guzellıgı ıste bu ŞenizSABAHH UYANINCA ILK BU MESSAJI GORUN ISTEDIMM...siz şimdi uyuyosuunuz canlarım,,inş sizler eşelrınızle mışıl mışıl mutlu huzurlu bir şekılde uyurken rabbımde meleklerınızı kondursun karnınıza,bunu o an hıssedın tatlı bır gulumse belırsın yanagınızda,,sabah kalktığınızda başka bır mutlulukla uyanın,,kendınıızı her zamnkınden daha ıyı hıssedınn...ve bu mesajı okuduğunuzda yanağınızda gecekı gıbı tatlı bır gulumseme daha olsun.hepinizi öpuyorumm...
selam ben geldim özlem ne yaptın hayatım ya bugün hep sen vardın aklımda test yaptınmı tekrar
xaracım merhabalar nasılsınn