En erken hamilelik belirtileri

insan çok istediği birşeyi aklından nasıl çıkarırki bende takıntı haline geldi oyüzdendeaksiliklerde peşimi bırakmıyor

adet tarihin ne zamn canım benim 16 sı bakalım kısmet

insan çok istediği birşeyi aklından nasıl çıkarırki bende takıntı haline geldi oyüzdendeaksiliklerde peşimi bırakmıyor

stres yok diyorumda sanki kendim başarabiliyorum güzelim benimki lafta bi an olsun bebiş düşüncesi aklımdan çıkmıyor ki

evet kızlar kesınlıkle haklısınızz sankı benım esımle bırlıkte oldugumda bunu aklımdan cıkardım :roflol: ayy komık gercekten de yaaa ama baskı altında gıbısın orası kotu ısteeee

eskiden adetime az kala göğüslerim şişer acırdı şimdi tık yok adet belirtisi bile yok ki gebelik belirtisi olsun bu ay ümit yok yani sende var mı

eskiden adetime az kala göğüslerim şişer acırdı şimdi tık yok adet belirtisi bile yok ki gebelik belirtisi olsun bu ay ümit yok yani sende var mı

inşalaaa gebişsindirrr cnm yaa adet belırtısı yok gebelık belırtısıdır belkı:jeyyar:

ben umutluyum da sonmez ınsallaaa umutlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…