• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

erken biliyrm dedim ya ilk ay diye bide eşim ısrar etti aklında kalana kadr yaptr dedi acaba bu ay ihtimal warmıki

folik asit kullanıyo musunuz neredeyse 6 aydır kullanıyorum hap içmektende fenalık geldi valla şu bebişim beni bekletmese ya sabırsızlanıyorum artık

erken biliyrm dedim ya ilk ay diye bide eşim ısrar etti aklında kalana kadr yaptr dedi acaba bu ay ihtimal warmıki
neden olmasın canım bekleeeeee bırazcık sabırrrrhihoyyyt
folik asit kullanıyo musunuz neredeyse 6 aydır kullanıyorum hap içmektende fenalık geldi valla şu bebişim beni bekletmese ya sabırsızlanıyorum artık

o ne canım ya ben daha yenıyım ılk ayım bılmıyom ogretın banaaaa

folik asit bi tr vitmn gibi sanrım bebek için doğmda oluşck aksilkleri felan engelliyo sanırım bide bebeğin omurgası içinmi öyle bişey olması lazım

folik asit bir tür vitamin hamile kalmaya karar verdikten sonra kullanmaya başlıyosun gebelik süresincede kullanılıyo bebekte oluşabilecek hasarları önlemek için bebeğin sağlıklı gelişimi için gerekli

folik asit bi tr vitmn gibi sanrım bebek için doğmda oluşck aksilkleri felan engelliyo sanırım bide bebeğin omurgası içinmi öyle bişey olması lazım

bu folık asıt elma da var demı o ..
ben hergun elma yıyorum bı taneee yesılındennn:teytey:
bılmeden folık asıt mı alıyorum neee

folic asid hamilelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanıyor bebeği sinir sisteminin gelişiminde çok önemli mutlaka içilmesi gerekli ihmal etmeyin fiyatı 1 tl civarı

en çok balıkta marul ıspanak bakla brokolide var ama vücut için yeterli olmuyo bunları hergün yesen bile vitamin olduğu için yan etkisi yok al kullan bence çok da ucuz 50 hap 2lira bişey

en çok balıkta marul ıspanak bakla brokolide var ama vücut için yeterli olmuyo bunları hergün yesen bile vitamin olduğu için yan etkisi yok al kullan bence çok da ucuz 50 hap 2lira bişey

adını sorsam yasak mı ısım vermen bı sakınca olur mu ne dıycez eczaneyee kıı

Back