• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

bu ay sistit beni yakaladı kurtulamıyorum 1 aydır bu ay nasıl çalışmalara başlayacağım bilmiyorum bu derde çare biliyormusunuz

sizler ilaç kullanıyo musunuz yoksa sizede doktorunuz 12 ay olsun öyle gel mi dedi yaşın da küçük dedi 26 yaşındayım ufalayımda cebine gireyim doktorum benim yaşımdayken anneannemin 4 çocuğu varmış

polikistik sendromu yani ufak kistler var
ilaç kullanıyorum glukofen klomen başlayacağım ama pazartesi doktora gideceğim bakalım hayırlısı
hımmfisfisfis dualarını eksık etme ve ınancını kaybetme anne olucaksın ınsallaaa canım benımm...
bu ayda hiiiiiiç bi beelirti yok sanki adet bile olmayacam hiç bişey hissetmiyom her ay kendi kendime bişeyler bulurdum ümitlenmek için bu ay oda yokkkkk neyse kısmet mart ayına inşalllaaaah

uzuntu halının vermıs oldugu sey bu bersucum hep belırtı bulup sonunda husrana ugradıgın ıcın sımdı belkı de hamılesın ama aynı kotu gercekle karsılasmamak ıcın boyle hıssedıyorsun bnce inşalaaaa hamişsindiiirrrrrr:delphin:

olmas güzelim her bünye ayrı doğal olarak herşey farklı oluyor..

o dediğin nedir anlamadım açıkcası müge cim ama allah yardımcın olsun

kizlar size bisey diyimmi hamile kalmak bisey degil onemli olan sorunsuz bir hamilelik gecirip saglikli sihhatli bebeklerimizi kucaklarimiza almak allahim herseyin
hayirlisini versin

idrar yolu iltihabı daha doğrusu yanma çok şiddetli kullanmadığım ilaç kalmadı hamie iken daha fazla olurmuş ne yaparım bilmiyorum çok zor bir durum

hayırlısı neyse o olsun kızlar ben çıkıyorum aşkım gelicek birasdan azcık süsleniim dimi :))

nede olsa 14 şubat :) kendinize iyi bakın aeolunn öptüm hepinizi...

valla şu yumurtlama olayını çözemedim gitti kıslar ovulasyon testi de aldım ama her ay değişiyo mu nedir en iyisi 1 gün arayla çalışmak :) ama artık bıkkınlık geldi resmen ödev psikolojisi içindeyim belki de ondan olmuyodur

kizlar size bisey diyimmi hamile kalmak bisey degil onemli olan sorunsuz bir hamilelik gecirip saglikli sihhatli bebeklerimizi kucaklarimiza almak allahim herseyin
hayirlisini versin

dogru soyluyorsun canım Rabbımden bebek ısterken hep onu dıyorum hayırlıysa ver Şeniz

19 Aralıkta görümcemin 1 yaşına giren kızına bir slayt gösterisi hazırlamıştım süpriz olarak fonda da kayahanın ninnisi koymuştum yaparken ,bitirdiğimde,eşimle birlikte izlerken şakır şakırdık of şimdi o geldi aklıma senağlama

valla şu yumurtlama olayını çözemedim gitti kıslar ovulasyon testi de aldım ama her ay değişiyo mu nedir en iyisi 1 gün arayla çalışmak :) ama artık bıkkınlık geldi resmen ödev psikolojisi içindeyim belki de ondan olmuyodur

evet o psikolojı olunca olmuyomus canım doktor soylemıstı bebek yapmak ıcın bu gece esımle beraber olucam fıkrını kafanızdan sılın dıyorrr bunu aklında tutarak yaptıgında dedıgın gıbı sankı bır odevmıs gıbı gelıyor bu yuzden de olcagı da varsa olmuyorrrÇok üzgünüm çoook

Back