• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

ben normalde adette bile 2 gün önce bel ağrısından başka bişey hissetmem.ama bu ay daha edetime 1 hafta var.göğüs uçlarım çürük gibi acıyor.bugün özellikle arttıki baş ağrısı ve sanki romatizma gibi bacaklarımda ağrı var.kızzzlarrr bu belirtileri yaşayan varmı

bu ay bende göğüslerde şişlik ve renk değişikliği oldu sırt ve bel ağrısı çektim ama hepsi psikolojikmiş kendimi o kadarda hazırlamıştım

ben daha testlere elımı suremedım kızlar cok korkuyom carsamba adet olmam gerekıyo aldım bı test cekmeceye koydum beklıyom yapıcam salı gunuuu carsamba da kan testıne gıdıcemmmm

insan dayanamıyo 10 gün önceden belli eden testler var onlardan da aldım sonra negatif görünce inanmadım 10 gün önce öğreneyimde daha az stres yapayım diye ama inanmadıktan sonra ne işe yarar 10 gün sonra bi daha belki test bozuktur diye bi daha ....her ay 3 test yapıyom yani

insan dayanamıyo 10 gün önceden belli eden testler var onlardan da aldım sonra negatif görünce inanmadım 10 gün önce öğreneyimde daha az stres yapayım diye ama inanmadıktan sonra ne işe yarar 10 gün sonra bi daha belki test bozuktur diye bi daha ....her ay 3 test yapıyom yani

ya gerçekten insan tuhaf oluyomuş dediğim gibi ilk kez aldım ve ilk kez denedim bide düşündüm saçmalama diyorum kendi kendime hemende yapılmaz heralde bu şey diye :))))
bi de uyduruklarından aldım yani :))

selam ozamn bnm bu ay yok ben adete 17 gün warken kan testi yptrm meraktan değer 1,00 çıktı acaba bu ay ihtimal warmı ki?????

valla herşeyden bıktık eczaneden almaya utanır oldum testleri eve yakın olanlardan alamıyom artık uzaktakilerden alıyom yada internetten sipariş veriyom

valla herşeyden bıktık eczaneden almaya utanır oldum testleri eve yakın olanlardan alamıyom artık uzaktakilerden alıyom yada internetten sipariş veriyom

ay allahtan benım ılkı aldım ama negatıf cıkarsa aynı eczaneden almam bı dahakı ayaaaa:jeyyar:

Back