• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

3 yıllık evliyim ama daha 1 aydır çocuk istiyorum ama bu ay ilk denemede hüsran la sonuçlandı
benımde ılk deneme canım carsamba bellı olucak husranla mı sonuclanıcak yoksa sevıncle mı 2yıllık evlıyım ve ılk kez bu ay cocuk ıstedıkk
özlem sırnaşık şeyyerimseniben:mymeka: sus bakem :))

susmam ben susmam bana neeedelikafadulden

yolun başı belki ama sonuçta 1 sene denemek ve her seferind ehüsranla sonuçlanmakta kolay değil güzelim emin ol

sizler için daha yolun başı ama ben biraz geç kaldım bu iş
için

ayyy sacmalama daha gecen mayıs ayında yengem 38yasında dogum yaptı delı etme bole konusup da ümitsizlik yok asla önüne geçmesine izin verirsen ıste o zaman kaybetmıs olursun lutfen karamsar olmaaaa:mymeka:

polikistik sendromu yani ufak kistler var
ilaç kullanıyorum glukofen klomen başlayacağım ama pazartesi doktora gideceğim bakalım hayırlısı

bu ayda hiiiiiiç bi beelirti yok sanki adet bile olmayacam hiç bişey hissetmiyom her ay kendi kendime bişeyler bulurdum ümitlenmek için bu ay oda yokkkkk neyse kısmet mart ayına inşalllaaaah

hayırlısı olsun bersu cum
müge cnm o bendede var klomen kullandım bu ay ama artık görünmüyorlar inşallah tedavin kısa sürede güzel sonuçlar verir hayatım

Back