• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

5tane koca antep fıstıklı cıkolata ve balıkekmek getırmısss pislik ne sevdiğimi de iyi biliyooonaniknanik :roflol: kaydirigubbakcemile3 :dance:

yok kız ben ızın verdım cocuk sureklı calısıyo bı sosyal hayatı yok eskı okul arkadasları hepsını tanıyom halı saha kıralıyolar arada kırk yılda bır ona gıdıyolar ızın vermesem gdemes saten patron benımmmsırnaşık şey saten benı bu aralar cok sımartıyo hayırdır ınsallaaa :roflol:

sadece ben bu kadar çocuk isteğiyle yanıp tutuştuğumu sanırdım ama yanlız değilmişim burada anladım

müge yanlız değilsin o kadar çoğuzki burda oooo sorma gitsin hepimiz bebiş istiyoruz ve bekliyoruz inşaallah hayırlısıyla birgün kavuşacağız bebişlerimize...

ayy ben de tanıtayımmm adım özlemyaşım 21 istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dılıyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar okumakla kalmayın katılın katılın hayydeee bakmaya mı geldııkkk=))) ayy bana bısıler olduuu=))

Back