En erken hamilelik belirtileri

4 günüm kaldı canım benimm..yerim ben onuu yerimmm.allahımm korusun ikinizideeee:)

angelicccc kuşumm hoşgeldinnn nassınn bakimmmmmmm..durumlar nee????

angelic aslında hesaplayıcılar 14 ü dio ama geçen ay 17 sinde olduu bakalım noolcekk bende merakla bekliyorummmmm :)

oooo bu kadar erken testte çıkması çok zor.

bilioss kısımm biliosssssskaydirigubbakcemile3ama geberdimmm çatladımm patladımm meraktan kan testine gittim arkadaşın gazına gelipp..ağzımın payını aldım tabiiiiiiii:roflol:

angelicccc kuşumm hoşgeldinnn nassınn bakimmmmmmm..durumlar nee????

yuvarlanıp gidiyos, benim regl olayı bugünden itibaren başlıyor, aciip ağrım var dünden beri, oldum diye sürekli tuvaletteyim, pedle geziyom daha teşrif etmedi, inşallah onun yerine başkası gelir:ecrin_bebek:

yuvarlanıp gidiyos, benim regl olayı bugünden itibaren başlıyor, aciip ağrım var dünden beri, oldum diye sürekli tuvaletteyim, pedle geziyom daha teşrif etmedi, inşallah onun yerine başkası gelir:ecrin_bebek:

oooo regl moduna girmişsinn noluoooooo....bebek göbiştedir inşallahh canımmm..çıkar at o pedii bakimmmklava:........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya kızlar bişe sölim ben daha ilk bu ay bebek düşündüm daha doğrusu martta istiyoduk biz eşimle ama hemen olmuyo falan diyolar diye hadi bari ocaktan itibaren başlayalım dedik hatta ben nazlanıyodum eşime yaaaa olsamı acep yoksa erken mi tırsıyom nası bakarım falan eee sora noldu buraya kapıldım anacım bi gaza geldim bi gaza geldim şimdi heycanla bekliom testler yapıyom durmadan eşim kopuyo hatun nazlanıyodun ama bakıyom peşine duştun demez mi hahah ama ii oldu sayenizde gaza geldim bende minnoş istiyommmmmmmmmmmm gelsin bebişim hemen gelsin mart çok uzakk hemen gelsinnnnnn :)) hepimizinki tabii sadece bana diillllllllll isteyen herkeşee:Saruboceq:

oooo regl moduna girmişsinn noluoooooo....bebek göbiştedir inşallahh canımmm..çıkar at o pedii bakimmmklava:........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kısım aspirin kullanıyom bu ay, gelirse ortalığı sular seller götürürsenağlama tedbirli oliim, işyerinde adım çıkar soorahihoyyyt

kısım aspirin kullanıyom bu ay, gelirse ortalığı sular seller götürürsenağlama tedbirli oliim, işyerinde adım çıkar soorahihoyyyt

oy oy oy kıyamam sann..atma tamam vazgeçtimm sonaa kulaklarımı çınlatırsınnnnkaydirigubbakcemile3

cerencim bebek böyle bir olay işte, bir kere yüreğe düştü mü söküp atabilmek kimin haddine, gün geçtikçe daha da güçlenir o istek, rabbim herkese hayırlısıyla tez vakitte versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…