• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

aaaaaaa fd7 ümreyemi gidiyosun ne güzel bizim içinde bol bol dua et olurmu allah şididen kabul etsin dileklerinizi

selam kıslar sayfaları tam olarak okuyamadım ama patrica nın adet oldugunu okuya bildim gecmiş olsun canım bidaki aya insallah canını sıkma bitanem cok üzüldüm

benimde kötü haberim var kızlar yarın kontrolüm vardı adanada aradım yarın geliyom diye hemire dedi doktor yok seminere gitmiş :(( oturup agladım beni neden zordurumda bırakıyosunuz vesayri sövdüm bi güzel cok sinirlendim :((( ama noldu ... olan bana oluyo nede olsa bebek hasretiyle yanıp tutusan onlar değil :(I((( cok moralim bozuk diğer doktora rıca etmişte yarın gelin diyo diğer doktor baksın yumurtalarınıza diyo aşılamada pazartesine kalırsa eğer diyo sizin doktor gelcek asılamayıda o yapar diyo iki arada bi derede kaldım heveslerim gitti cok moralim bozuk üstüne bide noldu biliyomusunuz biricik kardeşim üniversiteye gitcekmiş yarın onu yollamam gerek nederim evdekilerine ben gezmeye gidiyom kardesim yolun acık olsun mu dim :(( cok moralim bozukkkkkkkkkkkkkk

selam kıslar sayfaları tam olarak okuyamadım ama patrica nın adet oldugunu okuya bildim gecmiş olsun canım bidaki aya insallah canını sıkma bitanem cok üzüldüm

benimde kötü haberim var kızlar yarın kontrolüm vardı adanada aradım yarın geliyom diye hemire dedi doktor yok seminere gitmiş :(( oturup agladım beni neden zordurumda bırakıyosunuz vesayri sövdüm bi güzel cok sinirlendim :((( ama noldu ... olan bana oluyo nede olsa bebek hasretiyle yanıp tutusan onlar değil :(I((( cok moralim bozuk diğer doktora rıca etmişte yarın gelin diyo diğer doktor baksın yumurtalarınıza diyo aşılamada pazartesine kalırsa eğer diyo sizin doktor gelcek asılamayıda o yapar diyo iki arada bi derede kaldım heveslerim gitti cok moralim bozuk üstüne bide noldu biliyomusunuz biricik kardeşim üniversiteye gitcekmiş yarın onu yollamam gerek nederim evdekilerine ben gezmeye gidiyom kardesim yolun acık olsun mu dim :(( cok moralim bozukkkkkkkkkkkkkk

canım benim Bak gideceksin kendini harap etme herşey düzelecek zamanla Moral yüksek olmalı seninleyiz ndkda aşılama olacak :1hug:

hoscakal ceylancım ben de cıkıyorum zaten sımdı aksam gorusuruz hepınızı optum kızlarrrŞeniz

arkadaşlar FSH,TSH ve PRC tesleri neyle ilgili bana açıklar mısınıs.

merhaba kızlar prolaktin süt hormonu mu demek
Evet canım prolaktin süt hormonu demek. Hayrola?
arkadaşlar FSH,TSH ve PRC tesleri neyle ilgili bana açıklar mısınıs.

Canm fsh yumurta rezervini gösteren hormondur, tsh troidi gösterir, prc de toksoplazmayla ilgili sanırım ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Neden sordun tatlım?

Akrepcim üzülme tatlım diğer doktor bir baksın bakalım yumurtaların durumu nasıl, aşılamana yetişir dokorun belki, hemen bozma moralini

benm süt hormonum 25,6 çıktı çok mu yüksek

Referans değerleri yazıyormu canım tahlil kağıdında? Bence çok yüksek değil,sınırda.Hayıt tohumu kullan canım hormonları dengeliyor, benim 40'tan 17'ye düştü.

Evet canım prolaktin süt hormonu demek. Hayrola?

Canm fsh yumurta rezervini gösteren hormondur, tsh troidi gösterir, prc de toksoplazmayla ilgili sanırım ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Neden sordun tatlım?

canım çok sağol ne bileyim düşünüyorum da yaptırsam mı acaba şu testleri diye kendimce.hamile kalamadım ya bu ay da.eğer yaptırırsam bu testleri doktor bana ne hakkında bilgi verir. yumurtalıklarımda bi problem olup olmadığı bilinir mi.

Referans değerleri yazıyormu canım tahlil kağıdında? Bence çok yüksek değil,sınırda.Hayıt tohumu kullan canım hormonları dengeliyor, benim 40'tan 17'ye düştü.

3,34-26,72 olması lazımmış doktr önemli değil dmeişti

Back