• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Eşlere tahlil nasıl yapılıyor kızlar yaa... ürolog mu yapıyor... ben de eşimi bi ikna edeyım yaa...

ben de bişi cıkmadı hormonlar normolmıs ama hcg felan cektirmedim yıne de sorun cıkarmıki...

MERHABA ARKADAŞLAR.SİZİ SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM,SOHBETLERİNİZ ÇOK GÜZEL.BENDE KATILMAK İSTİYORUM ARANIZA..BEN,3 NEGATİF AŞILAMA GEÇİRDİM MALESEF.BU AY KENDİMİZ ÇALIŞTIK VE BUGÜN ADETİM 2 GÜN GEÇMİŞ DURUMDA.ADET BELİRTİSİ YOK HİÇ..TEST YAPTIM BİRAZ ÖNCE,2.ÇİZGİ ÇOK ÇOK SİLİK.HATTA SADECE ÇİZGİNİN HATLARI BELİRGİN.YANİ ÇİZGİ VAR AMA BEYAZ...BU NEDİR SİZCE...UFFF BEKLEMEK ÇOK ZOR.UMARIM ALLAH HEPİMİZİN MURADINI TEZ ZAMANDA VERSİN:Saruboceq::emir_bebek:

AYY CANIM BENİM HAMİLESİN GALİBAAAAAA

NE GÜZEL İNAKIN VARSA KAN TESTİ YAPTIR..

HOŞGELDİN BU ARADA kaydirigubbakcemile5

Eşlere tahlil nasıl yapılıyor kızlar yaa... ürolog mu yapıyor... ben de eşimi bi ikna edeyım yaa...

ben de bişi cıkmadı hormonlar normolmıs ama hcg felan cektirmedim yıne de sorun cıkarmıki...
canımcım kadın doğum doktoru labaratuara gönderiyo orda veriyo tahlili canım, kadın doğum doktorun yönlendirir sizi...
NDK:bizde hareket ve sayı azlığı var canım.bende bişey yok şükür ki.adet günümde hiçç şaşmaz.

iyi bari sende sorun yokmuş gülümm, bende pko varr eşimde sorun yok çok şükür...
kaç eşinin değeri???

Amin kızlar tşk ederim inş sizlerde hamile kalırsınız tez vakitte

ya inanmıcaksınız ama ben 16 yıldır sıgara içiyordum gebeliik için bir anda bıraktım herkez şaşırdı

Kızlar insallahh hepimizin artık bebişi olur..... bu konu hakkında üzülmemek için yaptıgınız birşey var mı kızlar ??.... hani adet olunca üzülmemek icin ben 6 aydır cok yıprandım da.... önümüzdeki 1-2 ay da ıstanbul a gidip gelecegim calısmalar baya aksayacak...

AYY CANIM BENİM HAMİLESİN GALİBAAAAAA

NE GÜZEL İNAKIN VARSA KAN TESTİ YAPTIR..

HOŞGELDİN BU ARADA kaydirigubbakcemile5

canım,her ay ve her aşılama sonunda gördüğüm negatifler psikolojimi bozdu resmen.korkuyorum kan testi yaptırmaya.1-2 gün daha gelmezsse yaptırayım diyorum.15dk da bir tuvalete gidiyorum ya.çok sık idrara çıkıyorum.bir de göğüslerde hassasiyet olmaması korkutuyor beni.hamile kalan herkeste olmuş.
NDKcığım,sayı 18mil,hareket %30-40 gibiydi en son.
Allah hepimize yardım etsin:Saruboceq:

ay insallah biz de hamile kalırız artık cok üzüldük.. çok agladık...
yazılar cok güzelmiş..
bebeklerinn hepsi azimle istekle dogmuşş... bizim de bebeklerimiz insallah artık yola cıkarlar......

canım,her ay ve her aşılama sonunda gördüğüm negatifler psikolojimi bozdu resmen.korkuyorum kan testi yaptırmaya.1-2 gün daha gelmezsse yaptırayım diyorum.15dk da bir tuvalete gidiyorum ya.çok sık idrara çıkıyorum.bir de göğüslerde hassasiyet olmaması korkutuyor beni.hamile kalan herkeste olmuş.
NDKcığım,sayı 18mil,hareket %30-40 gibiydi en son.
Allah hepimize yardım etsin:Saruboceq:

aslında %40 ta iyi bir sayı be gülümm okadarda kötü durumda değilsinizzz, gönderdiğim linki oku bakk nasıl hamiş kalmışlar canım benimmmm

Back