MERHABA ARKADAŞLAR.SİZİ SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM,SOHBETLERİNİZ ÇOK GÜZEL.BENDE KATILMAK İSTİYORUM ARANIZA..BEN,3 NEGATİF AŞILAMA GEÇİRDİM MALESEF.BU AY KENDİMİZ ÇALIŞTIK VE BUGÜN ADETİM 2 GÜN GEÇMİŞ DURUMDA.ADET BELİRTİSİ YOK HİÇ..TEST YAPTIM BİRAZ ÖNCE,2.ÇİZGİ ÇOK ÇOK SİLİK.HATTA SADECE ÇİZGİNİN HATLARI BELİRGİN.YANİ ÇİZGİ VAR AMA BEYAZ...BU NEDİR SİZCE...UFFF BEKLEMEK ÇOK ZOR.UMARIM ALLAH HEPİMİZİN MURADINI TEZ ZAMANDA VERSİN:Saruboceq:
canımcım kadın doğum doktoru labaratuara gönderiyo orda veriyo tahlili canım, kadın doğum doktorun yönlendirir sizi...Eşlere tahlil nasıl yapılıyor kızlar yaa... ürolog mu yapıyor... ben de eşimi bi ikna edeyım yaa...
ben de bişi cıkmadı hormonlar normolmıs ama hcg felan cektirmedim yıne de sorun cıkarmıki...
NDK:bizde hareket ve sayı azlığı var canım.bende bişey yok şükür ki.adet günümde hiçç şaşmaz.
kızlar naberrr?? günaydınlar olsun göbişler bebiş dolsun... delikafadulden
Kızlar test yaptım geldim saat 5 de sonuçlar belli olucak
Kızlar test yaptım geldim saat 5 de sonuçlar belli olucak
kokos ndka..cadi ndka...zilli ndka..
AYY CANIM BENİM HAMİLESİN GALİBAAAAAA
NE GÜZEL İNAKIN VARSA KAN TESTİ YAPTIR..
HOŞGELDİN BU ARADA kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar
bozo hayırdır.. bişeymi sordun
canım,her ay ve her aşılama sonunda gördüğüm negatifler psikolojimi bozdu resmen.korkuyorum kan testi yaptırmaya.1-2 gün daha gelmezsse yaptırayım diyorum.15dk da bir tuvalete gidiyorum ya.çok sık idrara çıkıyorum.bir de göğüslerde hassasiyet olmaması korkutuyor beni.hamile kalan herkeste olmuş.
NDKcığım,sayı 18mil,hareket %30-40 gibiydi en son.
Allah hepimize yardım etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?