• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Havalanma kiz verirsin niye vermiyecen ben gul gibi bakarim kizina...iyi kaynana olurum.. benim oglan senin kizi kandirir bak nasil veriyon ozaman..kizz allah gostermesinde buyuk konusma gercekten gurbete gider ..benden iyi kaynami bulcak bee :) veriver iste

bacım bi kızı bin kişi ister bi kişi alır biz alırız çiçeğimizi çikolatamızı çalarız kapılarını isteyenin bir yüzü kara misali
kim önce giderse kabulmü
ha bide kızında fikrini almak lazım bakalım benim yakışıklı oğluma yok diyebilecekm i..süprizzzzz

kıs sapık tugba bebişini öper göbişten seni nie öpsünnn kocanı bi ziyaret et bu akşam sen ahahahahah

ayy maşallahhh baklavadamı yapıon kısss diger hepsini bende yapıom ama baklava yapamam , bide içli köfte yaparım adana usulu ayyyyyyy bayılcam

bacım bi kızı bin kişi ister bi kişi alır biz alırız çiçeğimizi çikolatamızı çalarız kapılarını isteyenin bir yüzü kara misali
kim önce giderse kabulmü
ha bide kızında fikrini almak lazım bakalım benim yakışıklı oğluma yok diyebilecekm i..süprizzzzz

ayyy kızlarr alemsiniz yaaa
düşündümdee bu çocuklar gerçekten birgün evlenecekler ve bizde kaynana olacağızzz ayyyyyyyyyy çok tuhaf geldi birdennkaydirigubbakcemile3 kıskanç bir kaynana olurum kesinn yavrumu kıskanırımmm :roflol: kötü kaynana ndk:kahve:

icli kofteyi bende yaparim.. herseyi yapariz bizim burda hazir yokki hersey elde yapilir.. :) valla marifetli olmak ii degil kizlar yaa..eltim bisey yapmiyo busefer kayinpeder herseyi benden istiyo..:) bisey yapmayin valla ozaman kocalarinizda cok yardim ediyo..benm koca benim yemeklerden baskasini yemiyo simdi.. dun isten benden once gelmis oturmus beni beklemis gelsin yemek yapsin diye.. yapmayi bilmesem biseyler yapardi sonucta.. Handan valla dun koca beni yokluyacakti ama o gelmeden ben uyumusum bile.. adamda sesizce girip yatmis.. cagtirmayin arada uyumus numarasida yapiyom :)

Valla kaynanalara arada kiziyoruz ama bende pasami kiskanirim yaa.. :) ahahah bence bendende kotu bi kaynana olur :oklava: oglusum benim buyut besle elin kizina ver hahah

ayyy kızlarr alemsiniz yaaa
düşündümdee bu çocuklar gerçekten birgün evlenecekler ve bizde kaynana olacağızzz ayyyyyyyyyy çok tuhaf geldi birdennkaydirigubbakcemile3 kıskanç bir kaynana olurum kesinn yavrumu kıskanırımmm :roflol: kötü kaynana ndk:kahve:

evet yaa kıyamam büyüceklerde evlencekler
ayy bende dayanamam yavruma bende kıskanırım çok Allah gelinlerimize damatlarımıza sabır versin..:mymeka::mymeka:

icli kofteyi bende yaparim.. herseyi yapariz bizim burda hazir yokki hersey elde yapilir.. :) valla marifetli olmak ii degil kizlar yaa..eltim bisey yapmiyo busefer kayinpeder herseyi benden istiyo..:) bisey yapmayin valla ozaman kocalarinizda cok yardim ediyo..benm koca benim yemeklerden baskasini yemiyo simdi.. dun isten benden once gelmis oturmus beni beklemis gelsin yemek yapsin diye.. yapmayi bilmesem biseyler yapardi sonucta.. Handan valla dun koca beni yokluyacakti ama o gelmeden ben uyumusum bile.. adamda sesizce girip yatmis.. cagtirmayin arada uyumus numarasida yapiyom :)

içli köfte de mi yapabiliyon sennnnnnnndelikafadulden
kız ne ara öğrendin bukadar şeyi yaaa, ben evlenmeden elimi bişeye sürmezdimm hep anam yapardı evlendim şimdi yeni yeni yapmaya çalışıyorumm hayatımda ilk defa geçen bayram dolma sardımm, salamurayı yıkamadan sarmışımmm tuzdan yenmedi çöpe gitti hepsi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Valla kaynanalara arada kiziyoruz ama bende pasami kiskanirim yaa.. :) ahahah bence bendende kotu bi kaynana olur :oklava: oglusum benim buyut besle elin kizina ver hahah
uğraş didinn strese girr tedavi ol çocuk doğur sonra elin kızı hazıra konsun bizide beğenmesinn yok öyle yağmaa:mymeka:kaydirigubbakcemile3
evet yaa kıyamam büyüceklerde evlencekler
ayy bende dayanamam yavruma bende kıskanırım çok Allah gelinlerimize damatlarımıza sabır versin..:mymeka::mymeka:

fenayız bizzzzzzz:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

allah seni islatilmadan sarilirmi bee o :) becereksiz nolcak almiyom senin kizini felan oglumu ac birakir ...valla annem bana herseyi ogretti ama bende merakliydim..

Sevedail canim, esimin sperm sonuclari iyi cikmamisti. Tek yumurtaliginda sorun cikti, detaylarini ogrenince anlatirim. Bu da gebeligi onluyormus..ne yazik ki…ya tup ya da ameliyat demis dr

:çok üzgünüm:kıslar bişi diyimmi benim göğüslerim şişmeye başladı gene adetten 10 gün önce şişerim ve ayni zaman gene
galba bu ayda fos.oysaki daha salı günü yumurtladım ve kaçırmadım ama.....

YOK BE KIZLAR BEN KISKANMAM HEE YAPIP GERĞİ ZATEN KISKANÇ DEĞİLİM DİR BENİM KIZIMDA YAŞADI OĞLUMDAAAhihoyyyt
AMAN BEEE BENİM KAYNANA GİBİ OLACĞIMA ÖLÜRÜM DAHA İYİ AYAKLI KABUSSSS
LAF SOKUCU BİLMİŞ HİÇ KİMSEYİ BEĞENMEZ VARYAAA ALLAHTAN KOCAM YANIMDA YOKSA İNANIN ÇOK ZOR TEPEMDEN İNMİYOR DU KOCAM DAYANAMADI EN SONUNDA OLGUN ERKEK HER ZAMAN İİ YAA BENİMKİ BİRAZ FAZLA OLGUN hihoyyyt

Sevedail canim, esimin sperm sonuclari iyi cikmamisti. Tek yumurtaliginda sorun cikti, detaylarini ogrenince anlatirim. Bu da gebeligi onluyormus..ne yazik ki…ya tup ya da ameliyat demis dr

çok geçmiş olsun canımm yaa ama üzmeyin kendinizi tıp okadar ilerlediki bunlar engel olmas bir an önce hemen tedavi yolunu bulun ameliyat sonrası düzelme ne kadar sürer onu öğrenin tüp bebek daha erken olursa onu seçersiniz çok ii bi araştırmayla inan bebeğine kavuşursun senin şimdi eşine destek olma zamanın canım yıkma sakına kendini senağlama

allah seni islatilmadan sarilirmi bee o :) becereksiz nolcak almiyom senin kizini felan oglumu ac birakir ...valla annem bana herseyi ogretti ama bende merakliydim..
kaydirigubbakcemile3 :roflol:
canım benim yaa kıyamam sana, çok pahalıymış be gülümm tüp bebek yapcsanız daha iyi yanii
YOK BE KIZLAR BEN KISKANMAM HEE YAPIP GERĞİ ZATEN KISKANÇ DEĞİLİM DİR BENİM KIZIMDA YAŞADI OĞLUMDAAAhihoyyyt
AMAN BEEE BENİM KAYNANA GİBİ OLACĞIMA ÖLÜRÜM DAHA İYİ AYAKLI KABUSSSS
LAF SOKUCU BİLMİŞ HİÇ KİMSEYİ BEĞENMEZ VARYAAA ALLAHTAN KOCAM YANIMDA YOKSA İNANIN ÇOK ZOR TEPEMDEN İNMİYOR DU KOCAM DAYANAMADI EN SONUNDA OLGUN ERKEK HER ZAMAN İİ YAA BENİMKİ BİRAZ FAZLA OLGUN hihoyyyt

canım benimmm, allah iyi kaynanalar yapsın bizi inşallahhh kötü kaynana hayatı zından ederrr

Back