Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:çok üzgünüm:kıslar bişi diyimmi benim göğüslerim şişmeye başladı gene adetten 10 gün önce şişerim ve ayni zaman gene
galba bu ayda fos.oysaki daha salı günü yumurtladım ve kaçırmadım ama.....
MERHABA ARKADAŞLAR.SİZİ SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM,SOHBETLERİNİZ ÇOK GÜZEL.BENDE KATILMAK İSTİYORUM ARANIZA..BEN,3 NEGATİF AŞILAMA GEÇİRDİM MALESEF.BU AY KENDİMİZ ÇALIŞTIK VE BUGÜN ADETİM 2 GÜN GEÇMİŞ DURUMDA.ADET BELİRTİSİ YOK HİÇ..TEST YAPTIM BİRAZ ÖNCE,2.ÇİZGİ ÇOK ÇOK SİLİK.HATTA SADECE ÇİZGİNİN HATLARI BELİRGİN.YANİ ÇİZGİ VAR AMA BEYAZ...BU NEDİR SİZCE...UFFF BEKLEMEK ÇOK ZOR.UMARIM ALLAH HEPİMİZİN MURADINI TEZ ZAMANDA VERSİN:Saruboceq:![]()
valla yaaa daldıkk kaynanaları anınca sesimiz soluğumuz kesildi birken kedi gibi kaldık :)))))))Kıslar bi anda sustunuz herkes hayallere daldı sanırım heheheehe
MERHABA ARKADAŞLAR.SİZİ SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM,SOHBETLERİNİZ ÇOK GÜZEL.BENDE KATILMAK İSTİYORUM ARANIZA..BEN,3 NEGATİF AŞILAMA GEÇİRDİM MALESEF.BU AY KENDİMİZ ÇALIŞTIK VE BUGÜN ADETİM 2 GÜN GEÇMİŞ DURUMDA.ADET BELİRTİSİ YOK HİÇ..TEST YAPTIM BİRAZ ÖNCE,2.ÇİZGİ ÇOK ÇOK SİLİK.HATTA SADECE ÇİZGİNİN HATLARI BELİRGİN.YANİ ÇİZGİ VAR AMA BEYAZ...BU NEDİR SİZCE...UFFF BEKLEMEK ÇOK ZOR.UMARIM ALLAH HEPİMİZİN MURADINI TEZ ZAMANDA VERSİN:Saruboceq:![]()
üzülmesine ALLAHTAN hayirlisi.. hem niye negatif düsünüyorsun. Hamilelik belirtileride adet belirtileri gibi ayni degilmi? benimde adetime 8-10 gün^kala gögüslerim sismeye basladi. bide dikkatli bakinca mavi damarlar belli olyuordu. gün gectikce dahada belli oldu sün kanalllari. gögüslerim gün gectikce dahada sisti. dedim tamam adet olacam. amaa kan testi pozitif cikti ve idrar testide. ikiside adet günüme 8 gün kala pozitif cikti. negatif düsünme pozitif düsün. ALLAHTAN hayirlisi üzülme :teselli:
¨inşallah dediğin gibidir canım yaaa ne biliim adetimde de öle olur yine aynı zaman olunca bi anda ümidimi yitirdim geçen ayki gibi kaptırmak istemiyorum kendimi galba da ondan...
ADET ÖNCESİ GÖĞÜSLERİM ŞİŞERDİ ÇOK,ADET OLMADAN ÖNCE DE İNERDİ.VE ÇOOKK BAŞIM AĞIRIDI BENİM.DÜN BAŞIM AĞIRDI YİNE.EYVAH GELİYOR DEDİM,ÇOK ŞÜKÜR GELEN GİDEN YOK.AMA GÖĞÜSLERİM SADECE DOKUNUNCA ACIYO,VE PSİKOLOJİK Mİ BİLMİYORUM MİDEM TUHAF BİRAZ.BİRAZ DA AKINTIM VAR.BEKLEMEK, HER AY UMUTLANIP,SONUNDA NEGATİFİ GÖRMEK ÇOK ZOR.İNŞALLAH BANA UĞUR GETİRİRSİNİZ.DUALARIM KENDİM VE SİZLER İÇİN.:Saruboceq: