• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

AH NDK CIM HEMDE NASIL KIZLAR BEN ÇOK DERTLİYİM SORMAYINNNN
BİDE BENİM AİLE İSTEMDİ EŞİMİ TEKİM YANİ CANIM KOCAM SADECE O VAR YANIMDA :jeyyar:

ebrubu canim gecmis olsun..insallah en kisa zamanda size uygun olan tedaviyi gorursunuzde cocugunuza kavusursunuz..uzme kendini.. allah yardimciniz olsun

MERHABA ARKADAŞLAR.SİZİ SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM,SOHBETLERİNİZ ÇOK GÜZEL.BENDE KATILMAK İSTİYORUM ARANIZA..BEN,3 NEGATİF AŞILAMA GEÇİRDİM MALESEF.BU AY KENDİMİZ ÇALIŞTIK VE BUGÜN ADETİM 2 GÜN GEÇMİŞ DURUMDA.ADET BELİRTİSİ YOK HİÇ..TEST YAPTIM BİRAZ ÖNCE,2.ÇİZGİ ÇOK ÇOK SİLİK.HATTA SADECE ÇİZGİNİN HATLARI BELİRGİN.YANİ ÇİZGİ VAR AMA BEYAZ...BU NEDİR SİZCE...UFFF BEKLEMEK ÇOK ZOR.UMARIM ALLAH HEPİMİZİN MURADINI TEZ ZAMANDA VERSİN:Saruboceq::emir_bebek:

:çok üzgünüm:kıslar bişi diyimmi benim göğüslerim şişmeye başladı gene adetten 10 gün önce şişerim ve ayni zaman gene
galba bu ayda fos.oysaki daha salı günü yumurtladım ve kaçırmadım ama.....

üzülmesine ALLAHTAN hayirlisi.. hem niye negatif düsünüyorsun. Hamilelik belirtileride adet belirtileri gibi ayni degilmi? benimde adetime 8-10 gün^kala gögüslerim sismeye basladi. bide dikkatli bakinca mavi damarlar belli olyuordu. gün gectikce dahada belli oldu sün kanalllari. gögüslerim gün gectikce dahada sisti. dedim tamam adet olacam. amaa kan testi pozitif cikti ve idrar testide. ikiside adet günüme 8 gün kala pozitif cikti. negatif düsünme pozitif düsün. ALLAHTAN hayirlisi üzülme :teselli:

Hadi inşallah berenboz biraz daha bekle istersen yada kan testi yaptır hemen sonucunu öğrenirsin

MERHABA ARKADAŞLAR.SİZİ SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM,SOHBETLERİNİZ ÇOK GÜZEL.BENDE KATILMAK İSTİYORUM ARANIZA..BEN,3 NEGATİF AŞILAMA GEÇİRDİM MALESEF.BU AY KENDİMİZ ÇALIŞTIK VE BUGÜN ADETİM 2 GÜN GEÇMİŞ DURUMDA.ADET BELİRTİSİ YOK HİÇ..TEST YAPTIM BİRAZ ÖNCE,2.ÇİZGİ ÇOK ÇOK SİLİK.HATTA SADECE ÇİZGİNİN HATLARI BELİRGİN.YANİ ÇİZGİ VAR AMA BEYAZ...BU NEDİR SİZCE...UFFF BEKLEMEK ÇOK ZOR.UMARIM ALLAH HEPİMİZİN MURADINI TEZ ZAMANDA VERSİN:Saruboceq::emir_bebek:

hoşgeldin canım!!burada bi çok arkadaşın başına geldi bu silik çizgi ve bi çoğuda hamiş çıktııı!!bence bi kan testi yaptır heemenn inşşş. hamişsindir :1hug:

Kıslar bi anda sustunuz herkes hayallere daldı sanırım heheheehe
valla yaaa daldıkk kaynanaları anınca sesimiz soluğumuz kesildi birken kedi gibi kaldık :)))))))

canım benim hoşgeldin aramızaaaa.s.
aşılama tecrübelerine çok üzüldüm canım yaa :(( sorun neydi sende neden olmuyormuşş??? beyaz çizgi gibi görüyorsan göz yanılması olabiliyor canımm, bence bi kan testi yaptır için rahatlasınn... inşallah tutmuştur canım yaaa inşaşallah bende buay ilk aşılamamı olacağımm benneyaptımki

üzülmesine ALLAHTAN hayirlisi.. hem niye negatif düsünüyorsun. Hamilelik belirtileride adet belirtileri gibi ayni degilmi? benimde adetime 8-10 gün^kala gögüslerim sismeye basladi. bide dikkatli bakinca mavi damarlar belli olyuordu. gün gectikce dahada belli oldu sün kanalllari. gögüslerim gün gectikce dahada sisti. dedim tamam adet olacam. amaa kan testi pozitif cikti ve idrar testide. ikiside adet günüme 8 gün kala pozitif cikti. negatif düsünme pozitif düsün. ALLAHTAN hayirlisi üzülme :teselli:

inşallah dediğin gibidir canım yaaa ne biliim adetimde de öle olur yine aynı zaman olunca bi anda ümidimi yitirdim geçen ayki gibi kaptırmak istemiyorum kendimi galba da ondan...

herkesee tunaydınnnnnnnnn..dun haasta hasta iş yaptım bugun zor kaldırdım kafamı...kahvaltımı koyum onume geçmişi okumaya başaladım,,kahvaltı bıttı bıtmedı sayfalarr...nasılsınız bugun kıslarr,,bak varsa hamıle hemen soylesınnn,,gunum guzell başalasınsüprizzzzz

ebrubu canım arkadaşım şüanki üzüntünü tahmin edebiliorum ama gerçekten kocanın sana ihtiyacı var. sımsıkı sarılın birbirinize ve destek olun. bence farklı bir dr.ada daha görünün son durumla ilgili. Rabbimin her verdiğinde bir hayır vardır emin ol. hayırlı zamanda hayırlı evlat inşşaaallah. dualarım seninle canım benim. tevekkül et dua et ama asla şüphe etme duandan. seni kocaman öpüyorum ve hep yanında olduğumuzu bilmeni istiyorum keşke elimizden birşey gelse. tek gelen dua ve sürekli dualarımdasın

off kızlar ezan okunuyor ınsallah aşılamasız doktorsuz saglıkla hamile kalabiliriz...
aylar günler ne kadar uzunmuş bekledikçe anlıyorum...

inşallah dediğin gibidir canım yaaa ne biliim adetimde de öle olur yine aynı zaman olunca bi anda ümidimi yitirdim geçen ayki gibi kaptırmak istemiyorum kendimi galba da ondan...
¨

üzülme her sonuca hazirlikli ol. hep güzel düsün. ben ümitlendirmek istemem ama ikiside ayni belirtiler. insallah hamilesindirr.

ADET ÖNCESİ GÖĞÜSLERİM ŞİŞERDİ ÇOK,ADET OLMADAN ÖNCE DE İNERDİ.VE ÇOOKK BAŞIM AĞIRIDI BENİM.DÜN BAŞIM AĞIRDI YİNE.EYVAH GELİYOR DEDİM,ÇOK ŞÜKÜR GELEN GİDEN YOK.AMA GÖĞÜSLERİM SADECE DOKUNUNCA ACIYO,VE PSİKOLOJİK Mİ BİLMİYORUM MİDEM TUHAF BİRAZ.BEKLEMEK, HER AY UMUTLANIP,SONUNDA NEGATİFİ GÖRMEK ÇOK ZOR.İNŞALLAH BANA UĞUR GETİRİRSİNİZ.DUALARIM KENDİM VE SİZLER İÇİN.:Saruboceq:

kıslar ya ümre zamanı başlıyor yokmu ümreye gidecek yakınlarınız bizlerede dua ettirin orda edilen dualar red edilmiyor.

ADET ÖNCESİ GÖĞÜSLERİM ŞİŞERDİ ÇOK,ADET OLMADAN ÖNCE DE İNERDİ.VE ÇOOKK BAŞIM AĞIRIDI BENİM.DÜN BAŞIM AĞIRDI YİNE.EYVAH GELİYOR DEDİM,ÇOK ŞÜKÜR GELEN GİDEN YOK.AMA GÖĞÜSLERİM SADECE DOKUNUNCA ACIYO,VE PSİKOLOJİK Mİ BİLMİYORUM MİDEM TUHAF BİRAZ.BİRAZ DA AKINTIM VAR.BEKLEMEK, HER AY UMUTLANIP,SONUNDA NEGATİFİ GÖRMEK ÇOK ZOR.İNŞALLAH BANA UĞUR GETİRİRSİNİZ.DUALARIM KENDİM VE SİZLER İÇİN.:Saruboceq:

ADET ÖNCESİ GÖĞÜSLERİM ŞİŞERDİ ÇOK,ADET OLMADAN ÖNCE DE İNERDİ.VE ÇOOKK BAŞIM AĞIRIDI BENİM.DÜN BAŞIM AĞIRDI YİNE.EYVAH GELİYOR DEDİM,ÇOK ŞÜKÜR GELEN GİDEN YOK.AMA GÖĞÜSLERİM SADECE DOKUNUNCA ACIYO,VE PSİKOLOJİK Mİ BİLMİYORUM MİDEM TUHAF BİRAZ.BİRAZ DA AKINTIM VAR.BEKLEMEK, HER AY UMUTLANIP,SONUNDA NEGATİFİ GÖRMEK ÇOK ZOR.İNŞALLAH BANA UĞUR GETİRİRSİNİZ.DUALARIM KENDİM VE SİZLER İÇİN.:Saruboceq:

inşallah canımm???

ne sorun vardı canım sende??? yazdım ama görmedin sanırım

^sey bide herkesde olmuyor ama denemek lazim. arkadasim meme ucunu iki parmagiyla yukarda asagiya SIKARDI ve sivi gelirdi. hamileymis. bende olmadi gerci. ama buda bi bilgi

ayyy nasıl yapıomus ben yapamam öyle...

gerci benim kırmızılar hemen geldiği için umutlanmaya başlamadan kırmızı karttan aglıyorum..

Back