• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

hoşgeldinn canımmmm nasılsın?
iyim güzelimmmmmm, incir yiyom pasoo yumoşlarım büyüsün diye bugün menogon iğneyi sordum 240 ytl dedi eczacıı, elimdeki iğnelerle yumoşlarım büyümezse 240 bayılcam mecburen, bide doktora 250 ytl, bide aşılamaya okadarrr yanmışımmm kaydirigubbakcemile3
kızlar ben birazdan çıkıcam kursum var.akşam test yapsam çıkarmı sabahmı olması lazım sabah daha iyi dimi?ne yapayım?

ne kursu kıssssssssssss:uhm:

Yokkk benim o gozler once ben gordum.. benden duydunuz simdi benim diyonuz .. dett.. kizida benim baska kimseye verdirmem kaciririz valla :)

iyim güzelimmmmmm, incir yiyom pasoo yumoşlarım büyüsün diye bugün menogon iğneyi sordum 240 ytl dedi eczacıı, elimdeki iğnelerle yumoşlarım büyümezse 240 bayılcam mecburen, bide doktora 250 ytl, bide aşılamaya okadarrr yanmışımmm kaydirigubbakcemile3

ne kursu kıssssssssssss:uhm:

AYY GELSİND BİŞİİ OLMAS YA BENDE DOĞUM KONTROL HAPI KULLANIOM KİST KÜÇÜLSÜN DİEE KONTROLE GİTMEK İSTİOM DEĞİŞİKLİK WARMI DİE BAKTIRMAK İÇİN FIRSAT BULAMIOM YAA senağlama

Kimse ndkanin gozlerine bayilmasin o benim :oklava: o bana kiz doguracak bende ogluma alacam .. dunur olcaz..
anamm yavrumu gurbete vermeemmmmmmmmmyasakkelime :1shok: laelaelaelaelae
vallahi bayıldım ama her renkli göz böyle güzel olmazki bide çok baygın bakıyo .çooook tamam ama ikiz olursa bi kızınıda benim oğlana alsak olmazmı yaa

anam ne göz varmış bendeee, kocamdan duymadıklarımı sizden duyuyomm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

kocişin öpümüomu kıs sanki ahahahahah bende iiyim kuşum bebiş bir an önce büyüsün die bekliom yaaa göbiş büyüsün istiom:ecrin_bebek:

baharcım 6+ haftalarda 7 de duyuluo die biliomben gitsem şimdi duyabilirim ama doktorum 2 hafta sonra gel dedi die bekliom çatlıcam

tubişim hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn öpüom göbişten:))

o zaman ben haftaya cuma fln duyarım inşallahbugün 5+1 çünkü
yerinde olsam dayanamazdım heralde ama beklemek en iyisi hem belki baska seylerede bakıcaktır o zaman
bana birsürü kan tahlili verdi cuma yarın yani gidip sonuçları göstercem banada bi tarih verir heralde:1hug:

Havalanma kiz verirsin niye vermiyecen ben gul gibi bakarim kizina...iyi kaynana olurum.. benim oglan senin kizi kandirir bak nasil veriyon ozaman..kizz allah gostermesinde buyuk konusma gercekten gurbete gider ..benden iyi kaynami bulcak bee :) veriver iste

handancim ben cok huyluyumdur gobisimden opturmem.. baska yerler dururken gobiste ne isi var hahahasırnaşık şeydelikafadulden bugun benim sapikligim ustumde yaklasmayin yasakkelime

arkadaslarrr cok yazmissinizzz...ne kacirdim bilmiyorum ama esimin ameliyatina 7.500 TL demisler :1shok:
ayy canım ne ameliyatı buu???????
Havalanma kiz verirsin niye vermiyecen ben gul gibi bakarim kizina...iyi kaynana olurum.. benim oglan senin kizi kandirir bak nasil veriyon ozaman..kizz allah gostermesinde buyuk konusma gercekten gurbete gider ..benden iyi kaynami bulcak bee :) veriver iste

oyyy canım benimmmm vermezmiyim yaa senin kişiliğine hayranım zatenn, kızlar bu tubanın 10 parmağında 10 marifet varr baklava mantı dolmaa herbişeyi yapabiliyo yaa valla ben bu yaşta bukadar becerikli başka birini tanımıyorumm yeminlen bakk...

benim kızım olmicakki oğlum olcak hep rüyalarıma oğlan giriyoo :p şutarafagitti kaydirigubbakcemile3

Back