Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende resim ekledim sanırım
slm arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim ya size bir şey sorcam uzun zamandan beri ağzımın tadı acayip bozuk olmadık bir şekilde midem bulanıyor bide aniden başım dönüyor ya onu bırakın göğsüm olmadık şekilde büyüdüğünü farkettim arada göğsümün ucu acıyor bazende çok aşırı kaşınıyr bunlar belirtilermi ki ben şu yazdıklarınızı okuyunca heyecanlandım valla
slm arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim ya size bir şey sorcam uzun zamandan beri ağzımın tadı acayip bozuk olmadık bir şekilde midem bulanıyor bide aniden başım dönüyor ya onu bırakın göğsüm olmadık şekilde büyüdüğünü farkettim arada göğsümün ucu acıyor bazende çok aşırı kaşınıyr bunlar belirtilermi ki ben şu yazdıklarınızı okuyunca heyecanlandım valla
Topiciğimiz bütün kısları fustuk maşallah melekler analarına çeksin dimi kıslar
valla ben hala cozum bulamadim...bosver tuvalete az cikiyosun iste:) hhaha
maşallah tatlım allahım bozmasına.s.
ya hamileyken hhazır meyve suları içmeyin felan diolar ne yapcamı şaşırdım he