En erken hamilelik belirtileri

merabalarrr kıslarrr şubatın bitmesine çıok var daha o zamana kadar çok hamişş çıkar bu topiktennn şubat olmazsa martt ama hepimis tadıcaz bu duyguyu inşallah canlarrr yeni hamilelerimizi tebrik ediyorummm rabbim tamamını nasipp etsin inşallahh :nazar: anne adaylarıda durmak yok çalışmaya devammm:dance:

slm arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim ya size bir şey sorcam uzun zamandan beri ağzımın tadı acayip bozuk olmadık bir şekilde midem bulanıyor bide aniden başım dönüyor ya onu bırakın göğsüm olmadık şekilde büyüdüğünü farkettim arada göğsümün ucu acıyor bazende çok aşırı kaşınıyr bunlar belirtilermi ki ben şu yazdıklarınızı okuyunca heyecanlandım valla

adetin geçtimi canım? test falan yaptın mı?

slm arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim ya size bir şey sorcam uzun zamandan beri ağzımın tadı acayip bozuk olmadık bir şekilde midem bulanıyor bide aniden başım dönüyor ya onu bırakın göğsüm olmadık şekilde büyüdüğünü farkettim arada göğsümün ucu acıyor bazende çok aşırı kaşınıyr bunlar belirtilermi ki ben şu yazdıklarınızı okuyunca heyecanlandım valla

canım hoşgeldin aramıza sen tüm belirtileri yazmışsın günün nezaman hadi hayırlısı ne kadardır düşünüyorsunuz ama unutma ki psikolojikte yaşanabilir

Merhaba ESCALES,
Belirtilerin çok bariz ama adet tarihin önemli. Başdönmesi hemen olmuyor diye biliyorum ama kişiden kişiye de değişiyor.
Ne zamandan beri bebek istiyorsunuz ve son adet tarihin nedir?

Hoşgeldin aramıza:)

Kedi 79 maşşallah ya hepimiz ayrı bir güzelliğiz yaa podyuma döndü burası hee düşünün bizden olan bebişleri ooo rabbim bir verse hepimize ...

yamansakçım valla asıl sana maşallah yakından öle güzel çıkmak herkesin harcı değil. Allah tüm kk kadınlarını nazarlardan saklasın inşallahhhhh. güzel güzel bebişlerimiz olsun amin amin

Back