Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepimiz kuzummmmmmmmmmmm hepimiz allahın izniyleee![]()
Benim günüm yarın baharcan ama ben bekleyip ctsi yapcam testi eğer kızmızı kart görmezsem tabii. İnanılmaz belirtiler var ama çok ta ümitlenmemeye çalışıyorum. Ama sanırım ALLAH duydu bu ay sesimi baklaım hayırlısı artık. BEbişin nasıl heyecanlandın mı keseyi görünce ay bende görebilseeeeeem :a015:
3 gün geçti baharcan Patricia'nınsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile5sizde çok tatlısınız rüzgaryagmur maşallahh
ayy handan tam hayal ettiğim gibi kubralsın canım
inş. amin canım ya eşim bile kafayı yedi benim eşim restront şefi gelen kadın doğum uzmanlarına bile soruyormuş eşim karnı şişti. kabız oldu neden acaba diye :)
kaydirigubbakcemile5 sende koysana kıs bende herkesi merak ettim bak şimdi nerden aklımıza getirdin ruzgaryagmur yakaydirigubbakcemile2
Kızlar memiş falan deyince bişey sorcam böyle bişeymi acaba göğüs uçlarıma elliyemiyorum bugün okadar acıyor ki sabah sütyenimi giyerken farkettim, şimdi biri memiş yazınca bakim dedim elleyince çok acıyor ama uçları aaaay çabuk yazın çok heyecan yaptım yahuuuuu :dance:
kaydirigubbakcemile5 sende koysana kıs bende herkesi merak ettim bak şimdi nerden aklımıza getirdin ruzgaryagmur yakaydirigubbakcemile2
onancım genelde gögüs uçları arıo diolar kıs hadi hayırlısı benim gögüslerim şişmemişti bile o yüsden ben bişe diemicem ama genelede öle oluo allahım inşşş inşallahhhhh