En erken hamilelik belirtileri

hepimiz kuzummmmmmmmmmmm hepimiz allahın izniyleee:utangac:

Kızlar memiş falan deyince bişey sorcam böyle bişeymi acaba göğüs uçlarıma elliyemiyorum bugün okadar acıyor ki sabah sütyenimi giyerken farkettim, şimdi biri memiş yazınca bakim dedim elleyince çok acıyor ama uçları aaaay çabuk yazın çok heyecan yaptım yahuuuuu :dance:

Benim günüm yarın baharcan ama ben bekleyip ctsi yapcam testi eğer kızmızı kart görmezsem tabii. İnanılmaz belirtiler var ama çok ta ümitlenmemeye çalışıyorum. Ama sanırım ALLAH duydu bu ay sesimi baklaım hayırlısı artık. BEbişin nasıl heyecanlandın mı keseyi görünce ay bende görebilseeeeeem :a015:

3 gün geçti baharcan Patricia'nınsırnaşık şey

o zaman geç dölloenme olmuş kesin bebiş yeni tutunmus anca hormon salgılar..:lepi:

inş. amin canım ya eşim bile kafayı yedi benim eşim restront şefi gelen kadın doğum uzmanlarına bile soruyormuş eşim karnı şişti. kabız oldu neden acaba diye :)

peki ne demişler bende de kabızlık war afedersnz 1 haftdr bgn wc ye çıktım bnde de karın şişliği war

Kızlar memiş falan deyince bişey sorcam böyle bişeymi acaba göğüs uçlarıma elliyemiyorum bugün okadar acıyor ki sabah sütyenimi giyerken farkettim, şimdi biri memiş yazınca bakim dedim elleyince çok acıyor ama uçları aaaay çabuk yazın çok heyecan yaptım yahuuuuu :dance:

benim öyle olmadı, hamişler aynı senınkı gibi anlatıyor benim sanki içine bıcak saplanması gibi kısa kısa ağrılar oldu :1shok:
bide ucu çok kaşındı o gunlerde şimdi ikiside geçti.-tatlicadiarzu-

onancım genelde gögüs uçları arıo diolar kıs hadi hayırlısı benim gögüslerim şişmemişti bile o yüsden ben bişe diemicem ama genelede öle oluo allahım inşşş inşallahhhhh

ben size kendimi tarif edeyim saçlarım siyah ama temin saçıma göre biraz açık beyaz tenliyim diyebilirim kısa boyluyum handancım aynı eşimle yan yana gelince sizin gibi oluyoruz ben sana göre biraz daha şişkoyum :((( 52 kiloyum saçlarım da hafif dalgalı omuzlarımda iri kahverengi gözlerim var herkes gözlerime hasta bu arada :)) işte böle biriyim

bu kabızlık tam illet zaten daha ne içim bilmiyorum komposto yapıyorum içiyorum activa yiyorum bi ara zeytinyagı bile içtim ya daha ne yapımmmm yaa tubacık sen nası çözüm buldun bu işe ya

onancım genelde gögüs uçları arıo diolar kıs hadi hayırlısı benim gögüslerim şişmemişti bile o yüsden ben bişe diemicem ama genelede öle oluo allahım inşşş inşallahhhhh

yok şişmesin zaten söylemesi ayıp büyükler zaten sırnaşık şey ama uçları sanki bişeyle ezilmiş morarmışta ellenmiyormuş gibi inanılmaz acıyor sütyenim bile değince acıtıyor çaktırmadan elliyim dedim elliyenedim uçlarına ama :dance: ay bide akşamdan beri bende kabızım 2gün özncede 2-3 gün olmuştu aaaay çok heyecanlandım ben yaaa kan testi mi yaptırsam ama hüsran olmasın bide

yarın unutmazsam getirim resmimi tarayıccıdan horr eklim buraya unutmazsam tabi,

Kızlar Zaten şubat 28 çekiyor ya o yüzden Şubat enerjisi 15 MArtta Kadar devam eder :)))))))))))))

Back