En erken hamilelik belirtileri

yyyaaaaa ağlayacam şimdi bir ben beceremedim resmimi koymayı olmuyor bir tane vesikalık resim buldum çantamda olmuyor gözükmüyor tırlatmak üzereyim

yamansak malesef ben rel oldum günüm 7 siydi 3 günlük gecikmeyle dün kırmızı kartı yedim. inşallah lubatta hamiş kalıcam bir bitsin çalışmalara devam bu ay iğnede vurunuzam ay inşallah Rabbim nasip etsin hepimize

of katıyorum ama minicik bişi çıkıyor bi türlü büyütemedim kıslar yarın kayarım artık inş yarında böle bir sorun olmaz ama ben ceylanla ndk yi çok merak ediyorum bakalım hayallerimde ki gibilermi kıslar sizde koyun lütfn ya

slm arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim ya size bir şey sorcam uzun zamandan beri ağzımın tadı acayip bozuk olmadık bir şekilde midem bulanıyor bide aniden başım dönüyor ya onu bırakın göğsüm olmadık şekilde büyüdüğünü farkettim arada göğsümün ucu acıyor bazende çok aşırı kaşınıyr bunlar belirtilermi ki ben şu yazdıklarınızı okuyunca heyecanlandım valla

canım hoşgeldin aramıza. biz böyle birbirimizi gaza gtetirmeye bayılırız heueheuheu
şaka tabi ama hakkatten belirtilerin çok güzel gözüküyor insallah vardır bebişin.

yarı hemşerilerim bursalılar neresindensiniz Kocam bursalı ya bende koca memleketli olarak kütük güzelim istanbuldan bursaya taşındı .....

of katıyorum ama minicik bişi çıkıyor bi türlü büyütemedim kıslar yarın kayarım artık inş yarında böle bir sorun olmaz ama ben ceylanla ndk yi çok merak ediyorum bakalım hayallerimde ki gibilermi kıslar sizde koyun lütfn ya

güzelim bnmde kıvrandım koyana kadar sositososito ama zorla da olsa oldu yarın yaparsın haber ver merak ettim seni, sen beni gördün mü kıssss

Back