Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Zaten şubat 28 çekiyor ya o yüzden Şubat enerjisi 15 MArtta Kadar devam eder :)))))))))))))
yok şişmesin zaten söylemesi ayıp büyükler zaten sırnaşık şey ama uçları sanki bişeyle ezilmiş morarmışta ellenmiyormuş gibi inanılmaz acıyor sütyenim bile değince acıtıyor çaktırmadan elliyim dedim elliyenedim uçlarına ama :dance: ay bide akşamdan beri bende kabızım 2gün özncede 2-3 gün olmuştu aaaay çok heyecanlandım ben yaaa kan testi mi yaptırsam ama hüsran olmasın bide
yamansak çok güselsn maşallah canım bu güselligi o kaynanaya ezdirme
ebrucum tarifine göre sende afetsin maşallah:))) benimde saçlarım çookk uzun şimdi bu resim 5 ay felan öncesi adanada çekilmiştik ,:)
kızlar koydum resmimi biraz uzak ama..
Kızlar Zaten şubat 28 çekiyor ya o yüzden Şubat enerjisi 15 MArtta Kadar devam eder :)))))))))))))
Onancım hamilesin bence %100 hemde inşallah rabbim umutlarımzı boşa çıkarma
adanada ne için geldiniz bende adanalıyım birdaha gelirseniz mutlaka haberim olsun sizi ağırlamak isterim evimde
olsun kız gözüküyoo maşallahh
minicik ama güselligin belli baharcımkaydirigubbakcemile5
ya yamansak elmanın suyunumu sıkım yesem olmazmı günde 2 elma yiyiom ama bişe yapmadı
peki ne demişler bende de kabızlık war afedersnz 1 haftdr bgn wc ye çıktım bnde de karın şişliği war