En erken hamilelik belirtileri

yamansak çok güselsn maşallah canım bu güselligi o kaynanaya ezdirme

ebrucum tarifine göre sende afetsin maşallah:))) benimde saçlarım çookk uzun şimdi bu resim 5 ay felan öncesi adanada çekilmiştik ,:)

HANDAMCIM KABIZLIK = ELMA SUYU İŞE YARIYOR KİME TAVSİ ETTİYSEM ÇOK MEMNUN KADI TUVALETTEN ÇIKAMADI kaydirigubbakcemile3

benimde göğüslerim öyle olmuştu bence kesin hamilesin

yamansak çok güselsn maşallah canım bu güselligi o kaynanaya ezdirme

ebrucum tarifine göre sende afetsin maşallah:))) benimde saçlarım çookk uzun şimdi bu resim 5 ay felan öncesi adanada çekilmiştik ,:)

adanada ne için geldiniz bende adanalıyım birdaha gelirseniz mutlaka haberim olsun sizi ağırlamak isterim evimde

minicik ama güselligin belli baharcımkaydirigubbakcemile5

ya yamansak elmanın suyunumu sıkım yesem olmazmı günde 2 elma yiyiom ama bişe yapmadı

Onancım hamilesin bence %100 hemde inşallah rabbim umutlarımzı boşa çıkarma

AMİN ALLAH ım bana da öyle geliyor bide bu ay olmadığı kadar çok akıntım oldu hiç böyle şeyler olmamıştı bende ilk bu ay. Kızlar nerden bakıyorsunuz ben bakamadım resimlere bi de kendimi ekliyeyim dedim beceremedim :çok üzgünüm:

hadi onancımdan da beklioruz mujdeli bi haberrkaydirigubbakcemile2
adetin gectiyse kan ver %100 sonuc verio.
handan icimden oglun olcakmıs gibi gecti.uydurukta olabilir genelde tutturamam ama kaydirigubbakcemile3

adanada ne için geldiniz bende adanalıyım birdaha gelirseniz mutlaka haberim olsun sizi ağırlamak isterim evimde

yaa eşim adanalı canım ailesi adanada senede bi kere gideriz adanaya ailesini ziyarete genelde bahar yaz gibi gideriz yada bayramlarda gideriz :)) vayy bende adanalaıyım artık gerçi ahahahah hemşerimmmhihoyyyt

kız bukettt herkes oglun olacak dio yaaa alla alla hayırlsıı olsun tabi kocişimin ailesi erkek kaynıo pek bu duruma sevincekleri sanmamkaydirigubbakcemile3 diger gelinde hamile onunki de erkek

Handan cım elma suları var doğal al iç gerçekten işe yarıyor inan bana pişman olmıycaksın tatlım sende ist yaşıyosun ekspes yerler varya aralarda satılıyor tatlım
teşekkür ederim cnm insanın bahtı güzel güzel olsun bee

ay kıslar resimlerinizi görünce çok heyecanlandım yarın bende koyacagım resmimi hemde kocişimle beraber olanlardan bitanesini

ay kıslar beni çok heyecanlardırdınız durun makem çantamda resmim varsa hemek yükleyeyim

slm arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim ya size bir şey sorcam uzun zamandan beri ağzımın tadı acayip bozuk olmadık bir şekilde midem bulanıyor bide aniden başım dönüyor ya onu bırakın göğsüm olmadık şekilde büyüdüğünü farkettim arada göğsümün ucu acıyor bazende çok aşırı kaşınıyr bunlar belirtilermi ki ben şu yazdıklarınızı okuyunca heyecanlandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…