En erken hamilelik belirtileri

ONAN CIM BİLİYORUM İÇİME DOĞUYOR HAMİLESİNNNNN İNŞALİNAŞLLAH KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMIYCAK KIZLAR YÜREKTEN DUA EDİYORUM HEPİMİZ İÇİN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM KIZLAR MELEKLERİMİZ GELSİN ARTIK BAK BİR SÜRÜ TEYZELERİ ONLARI BEKLİYOR TANİ BİDE ANNESİ :emir_bebek:
NE GÜZEL BİR KELİMEDİR ŞU ANNE YAAAhihoyyyt

baharcan kız nerdesin kaç gündür bebişin nasıl sen nasılsın bulantıların başladımı

canım kaç gündür yine annemdeydim dr yakın annemlere diye bebeğim iyi 4+6 olmasına rağmen keseyi gördük çok şükür henüz mide bulantım fln yok tatlım
senden naber gelişmeler ne durumda
aura dan haber varmı kızlar
zeyno tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Baharcancım listeyi koydum :1hug:
ceylanhmssbj4.jpg
[/IMG]

ONAN CIM BİLİYORUM İÇİME DOĞUYOR HAMİLESİNNNNN İNŞALİNAŞLLAH KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMIYCAK KIZLAR YÜREKTEN DUA EDİYORUM HEPİMİZ İÇİN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM KIZLAR MELEKLERİMİZ GELSİN ARTIK BAK BİR SÜRÜ TEYZELERİ ONLARI BEKLİYOR TANİ BİDE ANNESİ :emir_bebek:
NE GÜZEL BİR KELİMEDİR ŞU ANNE YAAAhihoyyyt

Ay ALLAH ım inşallah yoksa çok üzülücem biliyorum senağlama okadar çok varmış gibi hissediyorum ki ALLAH ım sen yanıltma yarabbim beni :Saruboceq: ŞUBATTA HEPİMİZ HAMİLE OLACAZ SLOGANIMIZI UNUTMAYALIM :teytey:

seda0881 ve Ladt Tempo ikinizden bekliyorum bebiş haberi hadi hayırlısı :nazar:Onan seni de unutmadım ama regl olunca bozulmak yok daha hırslanmalı insan 8 ayına gireceğim hala umutluyum hala umutluyum

inş. amin canım ya eşim bile kafayı yedi benim eşim restront şefi gelen kadın doğum uzmanlarına bile soruyormuş eşim karnı şişti. kabız oldu neden acaba diye :)

saol canım ceylanım sıra sende artık ...
keseyi gördük biliyomusun ama mercimek kadar daha zar zor buldu dr minicik bişey ama bana benziyo..kaydirigubbakcemile3

canım kaç gündür yine annemdeydim dr yakın annemlere diye bebeğim iyi 4+6 olmasına rağmen keseyi gördük çok şükür henüz mide bulantım fln yok tatlım
senden naber gelişmeler ne durumda
aura dan haber varmı kızlar
zeyno tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

bebişim benim adetim biteli bu gün 4. gün ama kocam çok hasta dün gecede acile gitmek zorunda kaldı çalışmalara başlayamadık henuz cuma günü yumurtlama günüm bir an önce iyileşmesi için dua ediyorum yoksa bir ay uzayacak ya

bebişim benim adetim biteli bu gün 4. gün ama kocam çok hasta dün gecede acile gitmek zorunda kaldı çalışmalara başlayamadık henuz cuma günü yumurtlama günüm bir an önce iyileşmesi için dua ediyorum yoksa bir ay uzayacak ya

çok geçmiş olsun canım iyi bak kocişine ki biran önce iyileşsin umarım bu ay olur gelir meleğin..Şeniz

saol canım ceylanım sıra sende artık ...
keseyi gördük biliyomusun ama mercimek kadar daha zar zor buldu dr minicik bişey ama bana benziyo..kaydirigubbakcemile3

Canım ben bu ay elimden geleni yaptığımı düşünüyorum Allahın takdirine kaldı rabbim hepimize sağlıklı akıllı hayırlı evlat versin ve en önemlisi bahtı güzel olsun :nazar:

Hiçbir belirtim yok :1no2:

auranın kantesti olumsuz ama kırmızı kartına çok ben hala umutluyum ay boyunca verdim gazı kaydirigubbakcemile3

Canım ben bu ay elimden geleni yaptığımı düşünüyorum Allahın takdirine kaldı rabbim hepimize sağlıklı akıllı hayırlı evlat versin ve en önemlisi bahtı güzel olsun :nazar:

Amin canımmm
ama illa belirti olması şart diilki hem bu ay olucak gibime geliyo benim öyle hissediyorum ben..

Ceylanım sen elinden geleni yaptın ALLAH çabalarını gördü bence bu ay senin göbüşün boş kalmayacak. Hıııım :oklava: veletler gelin bakim annenize :oklava:

Baharcan hoşgeldin. Yaa nedense bende auradan çok ümitliyim bence kan testinş erken yaptırdı diye öyle oldu sonuç

:CüvCüv: şubatı senle ben başlattık , ikimizede uğurlu gelmezse ne önemi varkı bunun???????????
sen bu ay elinden geleni yaptın , rabbim görüp insallah rahmine tutunduracak meleğini. içimden meleklerini demek geldi :))))))))))))))))))) deryam sen ben rabişim hepimiz hamiş kalıcaz allahın izniyle.:CüvCüv::CüvCüv:

Back