En erken hamilelik belirtileri

hoşbulduk canım evet erken yaptırdı hala umut var
senden naber..

Bende bende :a015:

bende belirti yok falan diyorum ama düşündükçe aklıma geliyor işte yaklasık ıkı aksamdır ter basıyor. kısın çorapsız duramazdım hayatta şimdi eve girince belli bi saatte ayağında corap tutamıyorum ateş basıyor....
memişlerime bıcak saplanması gibi bi ağrı(bir gün)
kasıklarda cok az çeklikme..
rahimde yumusama
adet gecikmesi
ama test negatifffffffff

hoşbulduk canım evet erken yaptırdı hala umut var
senden naber..

Benim günüm yarın baharcan ama ben bekleyip ctsi yapcam testi eğer kızmızı kart görmezsem tabii. İnanılmaz belirtiler var ama çok ta ümitlenmemeye çalışıyorum. Ama sanırım ALLAH duydu bu ay sesimi baklaım hayırlısı artık. BEbişin nasıl heyecanlandın mı keseyi görünce ay bende görebilseeeeeem :a015:

benim resim koyma fikrimi kimse beğenmedi galiba :1no2:

Hayatım resim yokki pc'de bürodayız çoğumuz sen koy bakıyım kaşındınkaydirigubbakcemile5

Amin canımmm
ama illa belirti olması şart diilki hem bu ay olucak gibime geliyo benim öyle hissediyorum ben..

İnşallah kızlar Evet Dediğiniz gibi bu ay içim rahat kocişimin canını çıkarsamda boynum omuzumun tutuk olmasına rağmen ağlasamda boş geçirmedim Gerisi Allahımın takdirine kalmış
Melekler heee PAtriciacım Babaları ikiz düşükte olsa ihtimal var Sağlıklı olsunlar yeterki topicte ikiz üçüz istiyorum :lepi::Saruboceq:
Hadi kızlar Başaracağız heee bir gayret :sm_cool::sm_cool:
Patricia'cım seni sabırsızlıkla bekliyorum 14 Şubatta geçeceksin tahta

biraz daha bekle patricia ya bi kaç gün daha geciksin , benimde geceleri acaip ter basıodu cıp cıp terliodum hamişligi bilmioken

ama adetine ne kadar var

Belirti daha ne olsun ki hayatım:)
Ne zamandı SAT?

canım ben 2 gün kala yaptım öğrendim yap yarın sende artık heyecanlandım valla varsa ne güzel hemencecik öğrenmiş oluruz
keseyi görmek için bayağı uğrastık dr gercekte 3 haftalık fln dedi sat a göre 5 haftalık ama
dr önce bulamadı çok korktum sonra saklanmış bulduk minicikti kalp atışlarını duyduğumda heyacanlanırım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…