En erken hamilelik belirtileri

zenocum ne kadardır hamile kalmayı bekliyodun cnm

Canım 6 ay önce karar verdik. ama korunmayı bırakmadan ruitn muayene için gititm doktora prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç verdi 3 ay kullandım o sıradada korunmaya deva ettik. son 3 aydır korunmuyoruz. 3 . ayımda hamile kaldım canım

Zeyno55 tahtta oturdun aferin sana şimdi okudum çok sevindim tebrikler Allah sağlıklı kucağına aşmak nasip etsin hihoyyythihoyyyt

zeyno55 canım hadi hayırlı olsun. çok sevindim ya. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza inşallah. bizim içinde dua et canımcım:CüvCüv:a.s.

Canım 6 ay önce karar verdik. ama korunmayı bırakmadan ruitn muayene için gititm doktora prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç verdi 3 ay kullandım o sıradada korunmaya deva ettik. son 3 aydır korunmuyoruz. 3 . ayımda hamile kaldım canım

bende 7. ayda tanıştım prolactinle -tatlicadiarzu- bi düşüyo bi çıkıyo , hayır yanı artık oturup yolucam sacımı başımı o olacak-tatlicadiarzu-

kedyyy nasilsin canimmm, toparlandin mii kaydirigubbakcemile3
zeynocum ben de prolaktin tedavisi gordum, ama hapi kullanmayi birakinca tekrar artmis. bu hafta basi ilk hapimi aldim gene...bence yine kontrol ettir, takibinde olsun. artinca allah korusun dusuge de sebep oluyor cunku....stres ve uzuntu yapma sakin....sadece kontrol ve takip canimmm.

ceylanuc4.jpg
[/IMG]

ceylanhmssbi3.jpg
[/IMG]

ben dayanamıcam yıne test krizim geldi hımmmmmmmmmmmmmm aksam nobetci eczane bulmam lazımmmmmmmmm. cumartesiye kadar öğrenmem lazım varmı yokmu bebiş diyee . zeyno sen kocişe söyledinmi yoksa süprizmi hazırlıyorsun????????

kedyyy nasilsin canimmm, toparlandin mii kaydirigubbakcemile3
zeynocum ben de prolaktin tedavisi gordum, ama hapi kullanmayi birakinca tekrar artmis. bu hafta basi ilk hapimi aldim gene...bence yine kontrol ettir, takibinde olsun. artinca allah korusun dusuge de sebep oluyor cunku....stres ve uzuntu yapma sakin....sadece kontrol ve takip canimmm.

Evet canım biliyorum ve o yüzden çok korkuyorum

Teşekkür ederim ceylancım... Hemen tahtımı başkasına vermeye hazırım.

Aman sen bir otur tadını çıkar bugün gelenler yanışırlar Belirtin ne oldu delikafadulden
zeyno55 canım hadi hayırlı olsun. çok sevindim ya. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza inşallah. bizim içinde dua et canımcım:CüvCüv:a.s.

Kedyy canım nasılsın iyimisin? Eşine çatmadın dimi kuzumm :utangac:

ben dayanamıcam yıne test krizim geldi hımmmmmmmmmmmmmm aksam nobetci eczane bulmam lazımmmmmmmmm. cumartesiye kadar öğrenmem lazım varmı yokmu bebiş diyee . zeyno sen kocişe söyledinmi yoksa süprizmi hazırlıyorsun????????

Testi beraber yaptık canım Beni yanlız bırakmıyoki hi. sürpriz yapayım. İilla beraber yapcaz diye tutturdu

Slm arkadalar nasılsınız günaydınlar hepinize

zeynocum tebrikler tarısı başımıza

ayrıca bende bugün regli olmam lazımdı olmadım

Back