Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar bol hamişli günler
Suzancım sabah sabah hayırdır
zenocum ne kadardır hamile kalmayı bekliyodun cnm
Zeyno55 tahtta oturdun aferin sana şimdi okudum çok sevindim tebrikler Allah sağlıklı kucağına aşmak nasip etsin hihoyyythihoyyyt
Canım 6 ay önce karar verdik. ama korunmayı bırakmadan ruitn muayene için gititm doktora prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç verdi 3 ay kullandım o sıradada korunmaya deva ettik. son 3 aydır korunmuyoruz. 3 . ayımda hamile kaldım canım
kedyyy nasilsin canimmm, toparlandin mii kaydirigubbakcemile3
zeynocum ben de prolaktin tedavisi gordum, ama hapi kullanmayi birakinca tekrar artmis. bu hafta basi ilk hapimi aldim gene...bence yine kontrol ettir, takibinde olsun. artinca allah korusun dusuge de sebep oluyor cunku....stres ve uzuntu yapma sakin....sadece kontrol ve takip canimmm.
Teşekkür ederim ceylancım... Hemen tahtımı başkasına vermeye hazırım.
zeyno55 canım hadi hayırlı olsun. çok sevindim ya. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza inşallah. bizim içinde dua et canımcım:CüvCüv:a.s.
ben dayanamıcam yıne test krizim geldi hımmmmmmmmmmmmmm aksam nobetci eczane bulmam lazımmmmmmmmm. cumartesiye kadar öğrenmem lazım varmı yokmu bebiş diyee . zeyno sen kocişe söyledinmi yoksa süprizmi hazırlıyorsun????????
Evet canım biliyorum ve o yüzden çok korkuyorum