En erken hamilelik belirtileri

mide bulantım vardı ama çok az pisikolojikte olabilir diye düşünüyodum. Birde kasık ağrım vardı pek bir belirtim olmadı galiba bir de kabızlık vardı

Zeynocum ben senden çok ümitliydim adet tarihlerini de verince kesin demiştim. Ama 3 gündür beklemeni anlıyamamıştım benneyaptımki biz çoğu zaman günümüzü bile beklemeden test yapıyoru da söylemesi ayıp sırnaşık şey GÜZELİM TEBRİKLER ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah a.s.

tebrik ederim arkadaşım.Allah nazarlardan korusun.İnş sağlıkla hayırla dünyaya getirir ve büyütürsün bebeğini.Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına....

Zeynocum ben senden çok ümitliydim adet tarihlerini de verince kesin demiştim. Ama 3 gündür beklemeni anlıyamamıştım benneyaptımki biz çoğu zaman günümüzü bile beklemeden test yapıyoru da söylemesi ayıp sırnaşık şey GÜZELİM TEBRİKLER ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah a.s.

Yapacaktımda canım. Test alamadım.

ZEYNOCUM ağzından bal damlıyor allahım sen büyüksün teker teker hepimiz vericez o mutlu haberi bende inanıyorum var gücümle :nazar:

Canım testti eşime almasını söylemiştim. Testi beraber yaptık ve inanamadık. Hala ikimizde bir tuhafız. Annemlerdeydik hemen annemede verdik güzel haberi........Herkes çok sevindi...hihoyyyt

tebrik ederim zeyno55 darısı hepimizin başına inşllh herkes hamiş olurrr

yaa zeyno üf heycanlandırdın beni deli kısssss:) biliyomusun bende hala regl olmadım dua et yaaaaaa belki bende de bişi çıkarrr

Zeyno55 birşey daha sormak istiyorum
Yerleşme kanaması hakkında...
Benim normal adet günüm 7 şubattı. 28 gün döngüme göre....
O gün eşimle ilişkiye girdim. Wc de çok hafif bir kan gördüm. Adet oldum diye teşhis koydum.Önceki ay da o şekilde başlamıştı adetim. Ama devamı hiç gelmedi.Normalde kan falan olmaz yani. Bu yerleşme kanaması olabilir mi?

Olabilir canım. Benimde pek bilgim yok yerleşme kanaması hakkında. Burda öğrendim öyle bir kanama olduğunu daha önce. adet günümdede gelince umutlandım

Günaydın kızlarrrrrrrrr

zeyno55 hamlesin demii biliodumm kesin hamile bu kız diodum yarın sabah bize verecek haberii:))

hayırlı olsun canımmm iki çizgiyi gördün demiii çok sevindimmmmmmmmmmmm

kızlar benim adet dögüm 31-32 gün tam ortası yumurtlama tarihi dedi doktor ona göre düzene sok falan dedi ay allahım ne olur bizede nasip et içiiçini yiyor insanın yaa bu acaba sorusu :dance:

Back