En erken hamilelik belirtileri

zeynocum sakin korkma, Allah buyuktur canim guclu ol...sadece takip yeterli oluyor. bazen dr lari uyarmak gerekiyor boyle bir durum var diye...ac karnina sabah erkenden testini tekrarla...hamile iken de prolaktini dusurucu ilaclar kullanilabiliyor sonucta....yuce Allah'a sigin canim gerisi gelecektir.

ben dayanamıcam yıne test krizim geldi hımmmmmmmmmmmmmm aksam nobetci eczane bulmam lazımmmmmmmmm. cumartesiye kadar öğrenmem lazım varmı yokmu bebiş diyee . zeyno sen kocişe söyledinmi yoksa süprizmi hazırlıyorsun????????

Canım benim cumartesi günü yap bugün değil kötükedihüsoGaza gelme gülcağızım :sm_cool:

hepimize gelçek bebeiş ben biliyom yolmayalım lütfen sacı başı stresi en büyük düşman ilan ediyom kızlar kötükedihüso cerin patricia hoşgeldiniz ceren hadi yap testi bu gün sende patlat hamile haberini:lepi:

ebrubu ceylan sağolun kızlar daha iyiyim çok şükür. ceylancım eşime çatmadım ama moralim bozuk olduğu için önce üzüldü sonra biraz kızdı sonrada şevkati sayesinde kendime geldim. çocuk gibiyim he beni oturup sevsin istiyorum delikafadulden neyse bu ayıda böyle atlattık. hayırlısı Allahtan inşallah gelicek meleklerimiz vardır Rabbimin bir bildiği elbet.

patricia benim de canim yaa..benim son deger 56.59 seninkisi kac

canım gülüm benim 35,5 idi
5,0 a düşürdük
bir ay ilaç kullanmadım
24,0 a çıktı
şimdi yine ilacı kestim iki haftadır
regl olmayı bekliyorum olunca ölçtürücem. kızlar benden size demesi ilaç gecici çözüm. bunun kalıcı çözümü yok .-tatlicadiarzu-
bir nevi tansiyon gibi düşüneceksiniz ömür boyu bizle-tatlicadiarzu-

hepimize gelçek bebeiş ben biliyom yolmayalım lütfen sacı başı stresi en büyük düşman ilan ediyom kızlar kötükedihüso cerin patricia hoşgeldiniz ceren hadi yap testi bu gün sende patlat hamile haberini:lepi:

sende hoş geldin canım aramızakaydirigubbakcemile3

KIZLAR VALLA moralim çok bozuldu sabah sabah 2 senedir bıktım he 25 yaşında saçımı beyazlattı bu kaynanam verem etcek beni yaaaaaa bıktım ay

Kızlar günaydın tekrardan akıntı bacak ağrısı kasık ağrısı derken şimdi de son belirti şimdi de akşamdan beri kabızlık ooof of ya bu ay bu kadar belirtinin üzerine bişey olmazsa daha üzülücem

Arkadaşlar günaydın bir şey sormak istiyorum.Kardeşim doğum kontrol hapı kullanıyor bu ay antibiyotikte kullandı ve de adeti 2 gün geçmiş hamile kalınabilir mi?

yok aynı evde değiliz aman allah korusun ya kazandığımız paranın muhasebesini bizden ii yapıyor
oğluna yanaşıyor çok kımetliyse evlendirmeseydin boşa para harcıyomuşum evin yolluklarını değiştim ben çok birşeyde tutmadı hee 80 tl yok ne gerek varmış boşa para harcamaya bayılıyomuşum ben bunun için beni arıyor benin evin anahtarı var orda belliki eve girmiş değişcem anahtarı şu kocam gitsin yurd dışına kafayı benle bozmuş valla etmediğini bırakmadı biraz sesiz olunca tepene cıkıyor aman huzursuz çıkmasın diye hep içime attım 2 senedir bebek olayı zaten ayrı bir durum onu hiç sorma

KARAANGEL BENİM BİLDİGİM DOGUM KONTROL HAPI KULLANIRKEN HAMİLE KALINCA BEBEKTE SORUN OLACAGI İÇİN ALIOLAR DİE BİLOM

TABİ İLAÇ İÇERKEN HAMİŞ KALANLAR VAR AMA DOKTORLAR DEVAM ETMEMESİNE İZİN VERMİO DİE BİLİOM mirmirmirmir

Kızlar günaydın tekrardan akıntı bacak ağrısı kasık ağrısı derken şimdi de son belirti şimdi de akşamdan beri kabızlık ooof of ya bu ay bu kadar belirtinin üzerine bişey olmazsa daha üzülücem

:delphin: bende hiç belirti yok -tatlicadiarzu-
varmı yoksa. ımm bir kaç gün önce göğsümde batma oldu. başkada hatırlamıyorum.
anammmmmmmm midemin bulandığı günleri görecekmiyim bennnsenağlama

canım benim değerin kaç çıktıkı? reglin geçtimi?
ne gibi belirtilerin var?
(ahiret sorulaı bunlar)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

değerim 1,00 çıktı kan testinde adetim 23 şubat ama karnım acayip şişti bulantı göğsm acayip acıyo damar belirginleşti göğsmde akıntımda başladı inşllh bunlar adet belirtisi değildirr karnımda bide acı warrr

yok aynı evde değiliz aman allah korusun ya kazandığımız paranın muhasebesini bizden ii yapıyor
oğluna yanaşıyor çok kımetliyse evlendirmeseydin boşa para harcıyomuşum evin yolluklarını değiştim ben çok birşeyde tutmadı hee 80 tl yok ne gerek varmış boşa para harcamaya bayılıyomuşum ben bunun için beni arıyor benin evin anahtarı var orda belliki eve girmiş değişcem anahtarı şu kocam gitsin yurd dışına kafayı benle bozmuş valla etmediğini bırakmadı biraz sesiz olunca tepene cıkıyor aman huzursuz çıkmasın diye hep içime attım 2 senedir bebek olayı zaten ayrı bir durum onu hiç sorma

canım ya kıyamam desene senmi kazanoosun parayı die hayret bişe ya onaneymiş evine ne alırsan alırsın sessiz durma tepene çıkarlar valla sende pat pat ver cevabını ezdirme kendini sinir oldum he kötükedihüso

KIZLAR VALLA moralim çok bozuldu sabah sabah 2 senedir bıktım he 25 yaşında saçımı beyazlattı bu kaynanam verem etcek beni yaaaaaa bıktım ay

Canım Ne verem olacaksın delümüsün kuzum sen verem et kadını Eşlerimiz için katlanmıyormuyuz herbirimiz kıyamam sana çatlak bir gelin ol kaydirigubbakcemile3

Tubacik hoşgeldin anam nasılsın Aras nasıl

Back