En erken hamilelik belirtileri

Evet canlarım adetim geçti. Bu 3. gün. akşam test yaptım çift çizgi çıktı sabahda yaptım yine aynı.. diyodum ya adet günümde çok az peme bir leke geldi diye demekki yerleşme kanamasıymış. Yarın kan testi yaptıracam

zeynepcim koçişine bu güzel haberi nasıl verdin yada verdin mi tepkisi ne oldu anlatsana

zeynepcim koçişine bu güzel haberi nasıl verdin yada verdin mi tepkisi ne oldu anlatsana

Canım testti eşime almasını söylemiştim. Testi beraber yaptık ve inanamadık. Hala ikimizde bir tuhafız. Annemlerdeydik hemen annemede verdik güzel haberi........Herkes çok sevindi...hihoyyyt

kız zeyno ben sana ne dedimmmmmmmmmm sen hamilesin demedim miiiiiiiiiiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiiii çok çok mutlu oldum canım yaaaaaaa hadi allah devamını nasip etsin yavru kuşşşşşşş sağlıklı sıhhatli inşallahh

Günaydın kızlar,
Bu sabah süper bir haberle başladık :) Heyecanlar katlandı:)

Zeyno55 tebrik ederim canım çok sevindim:))) İnşallah kolay bir hamilelik olur...

Belirtin var mıydı? Yerleşme kanaması dışında..

merhaba arkadaslar sonunda kan tahlili yaptirdim ve degerim 5318 cikti.suan 4.haftanin icerisindeyim degerim galiba baya bi yuksek persembe gunu tekrar yaptircam iki katina cikmismi diye.Allah hepimizin yardimcisi olsun.iyi geceler

Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah, değerin gerçekten yüksek yoksa topiciğin ilk ikizleri mi geliyor?

kız zeyno ben sana ne dedimmmmmmmmmm sen hamilesin demedim miiiiiiiiiiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiiii çok çok mutlu oldum canım yaaaaaaa hadi allah devamını nasip etsin yavru kuşşşşşşş sağlıklı sıhhatli inşallahh

Evet canım söylemiştin. İnşallah sağlıklı devam eder. Darısı başına canım

mide bulantım vardı ama çok az pisikolojikte olabilir diye düşünüyodum. Birde kasık ağrım vardı pek bir belirtim olmadı galiba bir de kabızlık vardı

zeyno harika bir haber çok tebrik ederim inan okadar duygualandım ki ağlamak üzerim darısı başımıza yaa allah tamamına erdirsin canımm allaha çok şükür bu haber bizi bügün moralimizi tavan yaptırdı yaa
yaşasın bebek var :emir_bebek:

Adet günüme kadar bayağı ağrıdı adet günüm ve sonrasında çok az ve ara ara ağrıdı.Şuan pek yok .Bel ağrım var biraz

Back