En erken hamilelik belirtileri

Eşimden test almasını isteyecem. Yarın sabah yaparım testi. Tabi o zamana kadar olmazsam. 3 gün geçmiş oluyo testte çıkar herhalde dimi

selam kızlar bugün adetimin 27. günü ilk defa bu ay göğüslerim dolgun ve hasaslar diyorumki şimdi gidip eczaneden test alıp gelsem varsa eğer çıkarmı sizce gerçi korkuyorum çünkü bugün adet sancılarım var heran olacak gibi o yüzden cesaret edemiyorum

canım kaç günde bir adet oluyorsun?:lepi:

aa özlemacar adet olduktan sonra yani bittikten sonra günaşırı ilişki şart düzene sokman lazım yumurtlama zanında geceleri ilişkiye gir yumurta %90 gece çatlıyormuş doktorum öğle dedi.

aa kimi yerde de sabah ilişkiye girin diyolar gece gündüz manyak olcaz artık :D Su kuşu olduk ülen bi bebiş olcak diye kaydirigubbakcemile3

Eşimden test almasını isteyecem. Yarın sabah yaparım testi. Tabi o zamana kadar olmazsam. 3 gün geçmiş oluyo testte çıkar herhalde dimi

canım reglinin gününden 3 gün geçtiyse gebelik varsa çıkar büyük ihtimalle. beklemek çok zor tabi. nasılsa 3liralık test alsın eşin 4-5 tane yaparsın çıkana kadar :))))
canım başka bi ilaç falan kullandınmı bu ay çünkü bazıları regl gününü geciktiriyor?

KADERSİZ bence bekle sancı oluyor ama benim bütün arkadaşlarım hamile kaldıkları ay adet sancısı gibi sancı çektiler.

evet kızlar hamiş kaldıkları ay adet olcakmış gibi oluyormuş. ama bazıları diyorki evet kasık karın ağrısı oluyor ama bu daha farklı oluyor diyor.
ne gibi bi ağrı hissetmem gerektiğini şaşırdım eheuheuehu:CüvCüv:

canım reglinin gününden 3 gün geçtiyse gebelik varsa çıkar büyük ihtimalle. beklemek çok zor tabi. nasılsa 3liralık test alsın eşin 4-5 tane yaparsın çıkana kadar :))))
canım başka bi ilaç falan kullandınmı bu ay çünkü bazıları regl gününü geciktiriyor?

Yok canım hiç ilaç kullanmadım. Hatta grip olmuştum yatak döşek yattım yine bir tane bile ilaç almadım. Genelde ben bir kaç gün erken olurum ama olmadım bu ay. Dün adet günümdü. Dün sabah 1 -2 damla pempe bir leke geldi peçeteye. Bende adet oldum sandım ama devamı gelmedi.

Yok canım hiç ilaç kullanmadım. Hatta grip olmuştum yatak döşek yattım yine bir tane bile ilaç almadım. Genelde ben bir kaç gün erken olurum ama olmadım bu ay. Dün adet günümdü. Dün sabah 1 -2 damla pempe bir leke geldi peçeteye. Bende adet oldum sandım ama devamı gelmedi.

delikafaduldendelikafaduldenkıızm yerleşme kanamasımı olduuuuuuuuuu ya hemen test alsana yawwwwhihoyyyt

çok çirkinsin patricia o ne biçim bakışkaydirigubbakcemile3

biz 6+2 olduk bugun canım

zeyno bence sen hamişsin canım inş hayırlısı yarın haberlerini bekliom kuş

evet inşallah kızlar çok pardon ama akıntım başladı yumurtlama stard vermiş bulunuyorum allah hayırlı etsin 4 günüm var kızalar anam kocamda yurd dışına gidiyor elimi cabuk tutmam lazımkaydirigubbakcemile2

Back