inş olmassın patricia kaşınır durursun emi:)
:roflol::roflol::roflol: aminnnnnnnnnnnnn aminnn handanım , hepimiz kaşınıp duralım emiiii:)))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş olmassın patricia kaşınır durursun emi:)
selam kızlar bugün adetimin 27. günü ilk defa bu ay göğüslerim dolgun ve hasaslar diyorumki şimdi gidip eczaneden test alıp gelsem varsa eğer çıkarmı sizce gerçi korkuyorum çünkü bugün adet sancılarım var heran olacak gibi o yüzden cesaret edemiyorum
Eşimden test almasını isteyecem. Yarın sabah yaparım testi. Tabi o zamana kadar olmazsam. 3 gün geçmiş oluyo testte çıkar herhalde dimi
canım kaç günde bir adet oluyorsun?:lepi:
KADERSİZ bence bekle sancı oluyor ama benim bütün arkadaşlarım hamile kaldıkları ay adet sancısı gibi sancı çektiler.
canım reglinin gününden 3 gün geçtiyse gebelik varsa çıkar büyük ihtimalle. beklemek çok zor tabi. nasılsa 3liralık test alsın eşin 4-5 tane yaparsın çıkana kadar :))))
canım başka bi ilaç falan kullandınmı bu ay çünkü bazıları regl gününü geciktiriyor?
aynen katılıyorum ben normalde adet olmadan sancı çekmedigim halde acaip sancım olmuştu:jeyyar:
Yok canım hiç ilaç kullanmadım. Hatta grip olmuştum yatak döşek yattım yine bir tane bile ilaç almadım. Genelde ben bir kaç gün erken olurum ama olmadım bu ay. Dün adet günümdü. Dün sabah 1 -2 damla pempe bir leke geldi peçeteye. Bende adet oldum sandım ama devamı gelmedi.