En erken hamilelik belirtileri

eylülcüm cnm hamileymişsin şimdi gördüm listede çok sevindim bitanem allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısıda başımıza inşallah

eylülcüm canım lütfen kendini bırakma güçlü ol melegin gelecek yapma böle ama buraya girmek sana umut olmuyorsa moralini bozuyorsa tabiki girme tatlım , biz birbirimize umut olmaya çalışıyoruz bildiklerimizi paylaşıp birbirimizi rahatlatıyoruz senide hep burda görmek isterim her anınını heyecanını paylaş bizimle üzüntünü paylaş bi gün melegin gelecek sana o gün bizde yanında olalım bu kadar zaman sabretmişsin rabbim kucagını boş koymayacak ben buna yüekten inanıyorum dua edicem senin için tatlım:Saruboceq:

Canım benim merhabalar...
Biliyorum stres mahvediyor ama bu topicikin cana yakınlığı birbirine bağlılığı koparamıyor bende sihirli listemizi yaparak rahatlıyorum ve mutlu oluyorum sen yine bizden temmelli kopma arada gel canım benim Daima iyi dilekler bulunuruz İnşallah hepimizin meleği yola çıkmıştır sağlıklı şekilde a.s.

eylül13 ne oldu canım ya kendimden geçtim nedemek sakin ol lütfen bakmayarak rahatlıycaksan kabulde lütfen böle karamsar bakma

canım benım neden boyle soyluyorsun:mymeka: Rabbimden ümidini kesme bak benım annemlerın tam 10sene hıc cocugu olmamıs o da tam umıdı kestıgı sırada ben dogmusum arkadan ıkı sene sonra erkek kardesım...Allahım hem erkek cocugu hem kız cocugunu vermıs sabırlı ol ve dualarını asla eksık etme tamam mışutarafagittia.s.

ben çıkıyorum aura umarım güzel haberlerle gelir :Saruboceq:
Sizi seviyorum İyiki varsınız hepiniz öpüldünüz Tatlı anneler iki defa lülülülülülü

valla haklısın galiba handancım yaaa ne bilim belki yarın yaptırırım tabi olmazsam

bu stres bızı oldurecek sanırım a.s gelıcek mı gelmıycek mı olacak mıyım olmayacak mıyım hamılemıyım degılmıyım beklemelı mıyım testı yapmalı mıyım vallahılaelaelaelaelae kafayı yices kıslarrrr:bbo: ben nabıım hele 18şubata kadar nasıl dayanıcammm:mymeka:

hepinize iyi akşamlar kıslar umarım yann bol hamişli bir gün olur sevgiyle kalın

kedi kıs sence bis hamiş kalabilecekmiyis.çok ümitliydim bu aydan niye bööle oldu.acaba ikiüç gün sonrası çok mu erken.ben önceki düşüğümde ta bir hafta sonra yapmıştım da aşırı silik çıkmıştı.sonraki günler yine yaptığımda koyulaştı.sen de belirti var mı canım adet gelcekmiş gibi.

naz naptın canım test olayını? var mı bi gelişme?

anlatayım canım .bugün okuldan çıktıktan sonra hadi bi test alayım dedim eczaneden.6sıydı ya yani 3.gecikmem bugün.eve geldikten sonra yaptım heyecandan küçük delik yerine idrarımı çizgilerin olduğu yere yapmışım bilmem etkiler mi ama tek çizgi çıktı canım.
değilim sanırım .çok da ümitliydim yaaaaaaaaaaa.

bakalım artık hayırlısı canım.1 hafta beklerim gelmezse 1 test daha yaparım yine negatifse giderim doktora .benim geçen ay düzenli gelmişti bi önceki ay yine gecikmişti 20 gün falan doktora gitmiştim.doktor 1 hafta içinde gelmezse gel FSH,TSH ve PRC testlerini yapalım demişti.ama gerek olmadı bihafta içinde gelmişti.bi dahaki ay da düzenli gelince gitme gereği görmedim.ama artık gerekicek gibi.ne anlama geliyo bu testler ne anlama geliyo biliyomusun canım.

arkadaslar yaa prolaktin 56.59 olmus
gene kabus basliyo benim icin

Canım hayıt tohumu kullanabilirsin, doğal bir hormon dengeleyici. Benim de 40 çıkmıştı prolaktin yumurtlamam oluyordu ama., adet düznsizliğimd yoktu. Doktorum hiç önemsemedi zaten, ben de kafaya takmadım hiç, hayıt tohumu kullanıyorum 2 aydır ve prolaktinin 17'ydi bu ay. İstersen sen de kullan, tadı biraz kötü ama yanında bal falan olunca içebiliyorsun. Dene derim ben. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…