Selam kızlar ben artık gebellikle ilgili herhangi bir foruma bakmamaya karar verdim ara sıra buraya bakıp belirtiler neler onalara bakıyordum yazdıklarınızdan acaba bende mi diye ümid edip duruyordum ama anladımki olmuyor en iyisi artık bu formlara bakıpta üzülmememk he defasında üzülmek yok bu ay olmazsa birdahakine diyordum ama pes artık benden bu kadar moralim çok bozuk sizlerle çok samimi değilim bana bir kaç arkadaş burdan sağ olsunlar cevap verdiler iyi dilekte bulundular onun için yazıyorum .
Umarım en yakın zamanda bebişlerinize kavuşursunuz sağlıkla huzurla kollarınıza alırsınız ben kendimden geçtim tüm dualrım bebek hasreti ile yanan sizler için ceylan ve handan tekrar teşekkür ederim size o gün için moral vediğiniz için sağılcakla kalın
Selam kızlar ben artık gebellikle ilgili herhangi bir foruma bakmamaya karar verdim ara sıra buraya bakıp belirtiler neler onalara bakıyordum yazdıklarınızdan acaba bende mi diye ümid edip duruyordum ama anladımki olmuyor en iyisi artık bu formlara bakıpta üzülmememk he defasında üzülmek yok bu ay olmazsa birdahakine diyordum ama pes artık benden bu kadar moralim çok bozuk sizlerle çok samimi değilim bana bir kaç arkadaş burdan sağ olsunlar cevap verdiler iyi dilekte bulundular onun için yazıyorum .
Umarım en yakın zamanda bebişlerinize kavuşursunuz sağlıkla huzurla kollarınıza alırsınız ben kendimden geçtim tüm dualrım bebek hasreti ile yanan sizler için ceylan ve handan tekrar teşekkür ederim size o gün için moral vediğiniz için sağılcakla kalın
valla haklısın galiba handancım yaaa ne bilim belki yarın yaptırırım tabi olmazsam
ben çıkıyorum aura umarım güzel haberlerle gelir :Saruboceq:
Sizi seviyorum İyiki varsınız hepiniz öpüldünüz Tatlı anneler iki defa lülülülülülü
hepinize iyi akşamlar kıslar umarım yann bol hamişli bir gün olur sevgiyle kalın
kedi kıs sence bis hamiş kalabilecekmiyis.çok ümitliydim bu aydan niye bööle oldu.acaba ikiüç gün sonrası çok mu erken.ben önceki düşüğümde ta bir hafta sonra yapmıştım da aşırı silik çıkmıştı.sonraki günler yine yaptığımda koyulaştı.sen de belirti var mı canım adet gelcekmiş gibi.
naz naptın canım test olayını? var mı bi gelişme?
naz naptın canım test olayını? var mı bi gelişme?
arkadaslar yaa prolaktin 56.59 olmus
gene kabus basliyo benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?