• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

saolasin yuzdeyuzakrepcim insallah hepimize nasip eder Allahim bebislerimizi kucagimiza almayi:)hosgeldin baharcan sende hamilesin deilmi?
Evet tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayrlı olsun:nazar:
arkadaşlaaar lütfen cevap verirmsiniz??
1haftadan beri şiddetli bel ağrım var.kasık ağrılarımda oluyor.arada baş ağrısı oluyor.birde koyu kahve akıntı oldu 2 gün az az lekelerle geldi.hiç böyle olmamştı adetime 2 gün var.bugün gbelik testi yaptım evde.2.cizgi varla yok gibiydi.çıldırıcam yaa.kan testi yapsammı.iki gün var diceksinz ama sabredemiyorumda.sizce hamile olabilrmiyim????

canım 2. çizgi silikte olsa hamilesin hemen kan testi yaptır yarın varsa kesin çıkar ama bence hamile olabilirsin..:teytey:

benide cevaplandırırsanız cok sevinirim
adetimin 16. gunundeyim sıklusum ise 32 gundur
yani adet gunume daha cook var.....
bugun lekelenmem oldu önce koyu kahve sonra acıldı simdide bitti
sizce neden olabilir:bbo:

canım muhtemelen yumurtlama dönemindesin günaşırı ilişkide bulun bu dönemde

canlarrrrrrrrrrrrrr açılınnnnn ben geldimmmmmmmmmmmm:)))
ooooooo akrebimmm şükür kavuşturana kısss nassıınn bacımm :))))

çalışş bacım çalışşkaydirigubbakcemile3yumoşlar gelioo:dance:kanaman devam ederse doktora bi görünmende fayda var tabiiCADIARZU

merhaba bende bekliyorum bu ay bakalim hayirlisi artik.daha adet gunume cok var ama kasiklarimda tuhaf biseyler oluyor yardimci olabilirmisiniz bana

selam kızlar benim de adet günüm bugun ama olmadım çok halsizim elim kolum kalkmıyor.birkaç gun daha beklemek istiyorum hayırlısı bakalım varmı yokmu..

ara ara belimde böbreklerimde agrı hissediyorum çok halsizim ve ara ara adet sancıları oluyor belkide olurum ümitlenmeyeyim..

selam kızlar benim de adet günüm bugun ama olmadım çok halsizim elim kolum kalkmıyor.birkaç gun daha beklemek istiyorum hayırlısı bakalım varmı yokmu..

kısss nassı dayanıon test yapmadannn..valla bravookaydirigubbakcemile3inşallahh meleğin tutunmuşturr canımm..hayırlı haberler verirsin bizee:dance::nazar:

adet gunum ayin 21i daha cok var ya gunler nasil gececek bilmiyorum canim..sence bu kadar cabuk bir belirti olabilirmi

canım erken biraz bence.bu şartlarda yumurtlamanın sonlarındasınnn..çalışmalaraa devammmmmmmkaydirigubbakcemile3çok arzu ettiğimiz için psikolojikte olabiliyor:uhm:

Back